miercuri, 23 martie 2011

Vine apocalipsa si se calculeaza cu trei zecimale

In fond si la urma urmei, din turnul lor de fier si de ecuatzii diferentiale, sint totusi si matematicienii astia buni la ceva, mama lor de inadecvati si de purtatori de demoni densi, compacti si marginiti in cap.

Zilele trecute, un grup de oameni de stiinta (unul din stereotipurile cele mai caligrafilistice ale acestei limbi de lemn cu sunt si i din a), deci un grup de oameni de stiinta a demonstrat indubitabil si inexorabil, dar si probabilistic si bazindu-se pe modelari non-liniare, ca religiile vor disparea. Nu toate, nu dintr-o data, ci doar pe alocuri, in punctele esentiale, in societatile imbuibate si decadente ale Occidentului pe cale sa fie cucerit de fervoarea islamica.

Rezultatele sint imbucuratoare. Ele au fost transmise spre peer review la Sf Petru si la Allah, slavit fie-I numele lui furios. Acestia au declarat la o conferinta de presa tinuta in comun, in spatiul interconfesional ezoteric, ca vor rezerva autorilor un loc binemeritat pentru stradaniile lor demonice, un loc fara de odihna si fara de verdeatza, confort clasa intii extra cu adaus de carbuni, cu cazane capitonate cu plus si cu hell service etern.

Asa sa ne ajute Cantor si infinitatile sale de infinituri care nu ajuta la nimic, mama lor de matematicieni care ne chinuie creerele si copiii si viata si tineretea, ar trebui domle interzis acest curat mestesug de timpenie, dupa ce am reusit sa aducem lumina in mintile oamenilor si sa interzicem acea blestematie de teorie evolutionista, auzi tu, sa ne tragem noi din maimute, voi sa va trageti din maimute, acum e cazul sa continuam Curatzenia de Apoi si sa interzicem si aceasta monstruozitate, aceasta erezie murdara, aceasta amagire plina de semne obscure care sigur sint cabalistice. Jos cu matematica! Traiasca lupta pentru minti limpezi, ingeresti, nevinovate!

Of of, mai mai.

:) :wink:

6 comentarii:

Unknown spunea...

Asa sa ne-ajute dumnezeu.

Turambar spunea...

Cu "D" mare, te rog! Cu "D" mare, daca nu vrei sa te fulgere subit pe strada, ziua in amiaza mare, cu cer senin deasupra capului tau de pagin ireverent.

:)

Anonim spunea...

Mie imi place acest fragment din articol.
”Rezultatul studiului este veridic, tinand cont ca numarul persoanelor neafiliate religios a crescut vertiginous in unele tari, precum Australia, Austria, Canada, Cehia, Elvetia, Finlanda, Irlanda, Noua Zeelanda si Olanda. ”

John Galt spunea...

Pai da, insa ramane UNA SINGURA.

Capitalismul este compatibil NUMAI cu crestinismul. Atat!

Pongo spunea...

Deci au demonstrat matematic, gata ?:D

p spunea...

Matematica e sublima dar incompleta, asa cum o demonstreaza la modul tulburator unu Kurt Gödel.Fizica e si ea sublima desi are si ea incertitudinile ei.
La afirmatia unui matematician ca un oarece va disparea replica unui fizician este ca nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma.Exista un principiu conservativ.Nimic nu dispare, se transforma.
Religiile transcendente nu dispar, poate cel mult se pot transforma in religii laice.Religii imediate ale imanentului.
Riturile cosmice sau telurice ritmate de marile cicluri astrale sau agricole se vor duce in ritualuri mici si dese dar utilitare.Ritualuri zilnice corporale de spalat (de ablutinune) pe dinti, pe par sau pe hoit.Ritualirile excretoare de seara sau de dimineata.Ritualurile ingestive legate de bautul ceaiului, cafelei, spirtoaselor sau legate de haleala.Ritualuri de imperechere in habitat urban de zi sau de noapte.
Toate astea si multe altele sunt ritualuri laice poate neconstientizate dar repetate cu devotiune.
Ia ganditi-va la ticurile sau tabieturile de la cafiaua de dimineata.Alea nu sunt ticuri sunt ritualuri, fara ele cafiaua n-are gust.
Eliade a zis bine de camuflarea sacrului in profan.Probabil si riturile se vor transforma in ticuri si tabieturi.
Nici bolsevicii n-au reusit sa faca sa dispara religiile, desi si-au dat toata silinta.Tot ce-au reusit a fost sa nasca o alta religie, profana.