vineri, 4 martie 2011

SENZATIONAL! La Telega, iarna este invinsa de fortele oculte!

Courtesy of Papa, care ne spune ca desi ninge, nu mai e mult pina departe :)

PS: Da, nu v-au inselat ochii de botanisti amatori (hehe). Acela este chiar un platan. Nu florile, bre urbanilor bre. Alea e ghiocei, r'atzi voi sa fitzi ca nici o buruiana nu sintetz in stare sa recunoastetz. Nici betele multiple. Aia e o ramasita de tufa de tufanica de-a lu maica-mea de asta-toamna. Nu, dom'le, parul ala mare si jupuit, ala este un exemplar de platan tinar, viguros, pus cu mina mea din dotare proprie. El este Exhibit A. Exhibit B e oleaca mai sus, pe deal, la casa cealalta. Tine umbra la pitici... :)

Te

6 comentarii:

matusalem spunea...

Ce mai pot sa zic? Dupa cultura de bambus de anul trecut... platan sa fie! Nu te poti opune evolutiei demografice. Ca si eu, daca invadam alte teritorii, plantam acolo un nuc, un pom de tzuica, ceva acolo... sa-mi aminteasca de tinuturile strabune... bine ca nu e un trunchi de baobab... :))))

Costin Comba spunea...

Uite ca a venit primavara, cu zapada in spate. Te referi la Telega judetul Prahova? Pentru ca as putea sa iti spun ca si la mine la Mislea, au iesit ghioceii, dar s-au dus de la frig.

Turambar spunea...

:) Nu exista decit o Telega, si aceea este Telega de Prahova, coasta in coasta si umar in umar cu Mislea. Am neamuri pe-acolo. Bine ai venit pe-aici, mislene :) :friends:

Turambar spunea...

@ Matusalem: eu vorbesc de chestii nobile, serioase, de ghiocei si de platani si de revenirea naturii la viatza si tu la ce te gindeshti? Evident, la tzuica! Tz tz tz. Ce oameni. Ce maniere. Ce apucaturi si ce dependentze consumatoric-atitudinale :) :) :)

alinutza spunea...

Te-am banuit de trucaj ... Dar ieri i-am vazut si pe ai mei in gradina parinteasca, asa ca , da, primavara e pe vineeeeeeeeeeeee! :)))))))

Turambar spunea...

Toma Necredinciosu. Alinutza Necredincioasa. Alinutza cea Sadica.

:p