joi, 31 martie 2011

La ce mai e buna egalitatea intre sexe?

Pai sa zici mersi cind te loveste trenu. Saru'mina, doamna, stai nu da, ca stiu sa ma lovesc si singur. Pup minushitele Dvs, ce bine imi faceti masaj la git...

Hajime!

:rofl:

Courtesy tot of Alex Nicolae, acest provider al nostru de motive pentru care era mai bine in comuna primitiva, cind tat barbatu avea o bita si o femeie pe care o tira duios de par.

:rofl: again

7 comentarii:

Darael spunea...

Pare ca se misca bine, dar nu este armonie in ea. In plus, este extrem de agresiva si, foarte grav, ii place agresivitatea.

Daca mergem mai departe, vedem ca vrea sa fie "barbata".

Sincer sa fiu, eu i-as recomanda sa nu mai intre pe tatami niciodata, sau cel putin pana cand nu isi schimba atitudinea. Ma mir ca sensei (banuiesc ca are unul, sau ar trebui sa aibe) nu i-a atras atentia asupra acestor aspecte.

Pana una alta, hajime !

Turambar spunea...

Neah. Vezi ca sint tot soiul de derivatii din Aikido-ul initial care pun accentul pe rapiditate, intrat scurt. Cum la Karate sint mai multe stiluri, si in Aikido sint stiluri care s-au indepartat un pic de la cel originar, al lui O-Sensei.

Si sa stii ca si in Aikido-ul "ortodox" (Aikikai), pina la urma tot asa se face daca este sa aplici tehnica in timp real / conditii reale.

Uite aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Aikido_styles

Uite un exemplu de stil derivat din cel clasic

http://en.wikipedia.org/wiki/Shodokan

Si uite cum se facea initial, Daitō-ryū Aiki-jūjutsu

http://en.wikipedia.org/wiki/Dait%C5%8D-ry%C5%AB_Aiki-j%C5%ABjutsu

De fapt, dupa cum se misca tipa, ceea ce vedem noi la tipa este Daito-ryu Aiki-jujutsu, tehnica precursoare Aikido si care se practica si zilele astea cit se poate de intens (uita-te si la sigla din primele cadre ale filmuletului)

Turambar spunea...

Si daca te uiti mai bine, nu are de ce s-o traga sensei de urechi, pentru ca ea insasi este sensei :) (are centura neagra)

Darael spunea...

M-am uitat inca o data. Nu tehnica e problema, ci atitudinea ei, starea ei interioara.

Si daca ea e sensei, ma intreb ce se alege din aikidoka ? Odata, acum o eternitate putem spune am intrebat pe cineva care este cel mai important lucru / aspect cand pasesti pe tatami ? Armonia si pacea inimii, lipsa oricarei agresiuni de orice tip.

Poti sa fii hotarat, ferm, nesovaitor, dar nu agresiv.

Repet inca o data: eu i-as recomanda sa nu mai intre pe tatami.

Darael spunea...

Ca sa explic mai bine ce am vrut sa zic.... uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=fBSFxJOfiEU

Priveste-l pe Okamoto sensei. Il vezi ? Cu greu; toata atentia iti este indreptata de el spre tehnica. Aproape nici nu exista (palpabil) acolo. In schimb fata din videoclip (nu am gasit numele ei, scuze) se vede. O vezi pe ea. Eu ii vad in plus agresivitatea.

Gata, fug amu.
Sayonara.

Turambar spunea...

:) Hai sa-i spunem impetuozitate combinata cu un stil mai razboinic (Daito Ryu). Nu as fi atit de drastic incit sa-i spun sa nu mai intre pe tatami.

Mersi pt linkul cu Okamoto Sensei.

:bow:

alexnicolae spunea...

multumesc !:)