marți, 1 martie 2011

Cum și-a petrecut vacanța bunicul lui Cassargoz

Also Sprach Zamolxis, în marea-i pricepere de vorbe multe, m-a ajutat sǎ-mi aduc aminte de un articol de tip fotoroman de acum vreo aproape doi ani de zile.

E un articol obișnuit, tern, plictisitor, care trateazǎ temele obișnuite, plictisitoare, gri și terne, des întîlnite la acest sociolog plictisitor care face grafice în Excel, inevitabil plictisitoare.

E vorba despre teme des întîlnite în sondajele de opinie publicǎ din acești ani de mirabilǎ furie și consternare: sex, moarte, agresivitate, natura umanǎ, extaz și hybris, nemți nebuni, filme alb-negru care au mai mult negru și mai puțin alb, oameni legați cu lanțul în beci și femei alergate pe cîmpul de vînǎtoare pînǎ le prinde și le... și le aduce înapoi în beci.

Dupǎ cum vǎ spuneam, the usual stuff, chestii livrești, teoretice, care se studiazǎ la cursul de sociologie urbanǎ și de metode și tehnici.

Ce metode. Ce tehnici. Ce sociologie.

:) :wink:

PS: Pentru iubitorii cinematecii turambariene, va recomand si aceste productii metro golden showe... aaa, mayer. N-o sa va para rau. Dar nici bine n-o sa va simtziti, mai ales daca o s-o vedetzi pe Marishica.

:) :wink:

* * *

Damn it! This movie is preposterously good.

There is just one bloody friggin' question: how comes I didn't endeavour myself to watch it until now? It lingers within my deep deep movie vaults since ages (I really mean it: I have it since at least four years ago).

Damn it again... To hoard, but not to enjoy. Until today, at least.

As the grand Russian outdoor chess master used to say: to kill, then to love.

That's what life is all about, ain't it, my dear victims?

:) :p




































































4 comentarii:

kilroy spunea...

Eh, Cassargoz, ce vremuri ... Cata candoare ...

Turambar spunea...

Ce vremuri. Ce apriga represiune. Mai ceva ca-n Libia. O dictatura ca-n Rusia, I'd say :)

Indelible Bonobo spunea...

intre timp, intamplatu-s-au si Dick Cheney + Michael Bryant

zamo.ca spunea...

LOL
mgs: instead of the lion's roar, the sweet sound of relieving oneself :)