luni, 7 martie 2011

Avocado in halat

- Tati, tati, ma duci si pe mine la avocado?

:blink: I mean really :blink:. Cum ar spune bloggeru: wtf? Avocado? De cind s-a transformat fii-mea intr-o leguminifila? Avocado? N-avem la Telega.

- Cum, Ant'a P'anta? Ce vrei sa spui?

- Pai la avocado. La alea de te uiti pe net.

Uups. Ma uit la multe chestii pe net. Care din ele, iubire?

- La alea de se dau aia peste cap.

Uups. Ma uit la multe chestii in care oamenii se dau peste cap pe net. Diverse pozitii, variate ipostaze. La care din ele, iubire?

- La aia care se alearga in halat.

Aaaa! Pai asa mai vii de-acasa, mai Ant'a P'anta. Daca e cu halat, intzeleg si eu. Vrei sa te duca tata la aikido si nu stii cum sa spui.

- Cum sa nu, chichishor. Te duce tata la avocado. Chiar miine.

Adica azi, ca discutia asta era ieri. Deci chiar acum, in timp ce cititi, gratie blogurilor care pot sa posteze articolele si intirziat, sintem la avocado, sa alergam in halate.

Da' halatu? Halatu? Cit costa halatu? Scump, doamna, scump! Dincolo era mai eftin...

:rofl: :hugs: :bow:

Hajime!

:)

12 comentarii:

zamo.ca spunea...

eu as fi dedus ca vrea in filmul cu 12 maimute :)

Cristi spunea...

Misto de tot filmuletul! :)

matusalem spunea...

Asa da! Bravo! Centura neagra s-o vedem!

Dan spunea...

Si eu am dus-o pe Andreea la avocado când era mica, asta pâna a racit. Pe urma n-a mai lasat-o mama ei, ca altfel nu pot sa spun. Erau toti desculti si în sala era frig. A ramas cu o sensibilitate fata de barbati: îi plesneste fara menajamente. Si ei renunta usor; cei care n-au facut avocado.

Turambar spunea...

@ all: :) aferim!

@ Dan: Si carele va sa zica ti-ai invatat fata sa bata barbatii fara menajamente. Tz tz tz. Ce lipsa de fidelitate fata de specia masculina :)

Darael spunea...

De fiecare data cand vad filmulete cu avocado, cu tabere scolare, cu universitati adevarate, cu baruri normale (si nu de fite), cu concerte (lista e imensa si nu o scriu toata aici)...

Da, de fiecare data imi dau seama ca m-am nascut intr-o tara nepotrivita si gandacelul meu s-a nascut de asemenea intr-o tara nepotrivita.

De aceea gandacelul meu nu va face niciodata avocado, nu o sa cunoasca ce inseamna un bazin de inot adevarat, nu o sa stie multe. In schimb o sa invete ce trebuie ca sa poata sa plece la 18 ani dincolo si sa NU mai vina NICIODATA inapoi.

Sper ca macar atat sa o invat. Macar atat.

Turambar spunea...

Mda. Ai si tu dreptatea ta trista, mai Darael mai. :(

Pe de alta parte, insa, vin si eu si spun: au inceput si la noi sa fie oaze de normalitate, din ce in ce mai multe, distributia lor in teritoriu :) este din ce in ce raspindita, tabere si avocado si oameni normali care fac chestii normale. Pe masura ce sint ceva mai multi bani in natura :), se intimpla chestii mai normale.

Si mai vin si mai spun o chestie: daca nu o facem noi si ne punem coada pe spinare si ne ducem in locuri unde sint deja facute, atunci cine s-o faca, mai Daraele?

:/

vera spunea...

Draga, cum tzam mai spus: vai de papanashele voastre, mai mult al dumitale decit al lui Flo. Facuratzi nishte fete... o sa te bata la personalitate si endependantza cu miinile in buzunar... (Recunosc un oareshce merit si in educatzia de acasa, desigur. In tribul meu, cum stii, trebuie o gena favorizanta, evident, dar apoi, e-du-ca-tzi-e!).

Altfel, sint amarita ca nu ne suetezi de ziua internatzionala a stii tu cui! Se duc naibii toate manierele.

Dan spunea...

Stii si tu cum sunt barbatii. Mai putin noi doi si înca vreo câtiva putini. Daca n-ar fi fata mea, n-as accepta!
Vera da, cu mâinile în buzunare si cu picioarele legate daca mai este si leoaica. La Multi Ani daca-mi permiti!

vera spunea...

Dan - multzumesc.
altfel, ma gindesc si eu sa le trimit pe ale mele la aikido/jiu-jitsu/karate. Sa se stie, domnule, apara. La caz de.

Turambar spunea...

Trouble in paradise: se suprapun orele de balet cu cele de aikido. Damn it. Life is a tangle of schedules, even for a 5-years old kid :(

Scuze ca nu am spus "La Multi Ani" de 8 martie. Sint un mirlan inadecvat, pe care il apuca tristetea de asemenea zile festiv-lemnoase (ca si de Paste, de Craciun, de Anul Nou, 23 August, 1 Decembrie, alea alea). Sint un om al zilei de 13 februarie si 5 august, ziua in care nu se serbeaza nimic. Atunci va dau si flori, sa moara pisica sarbatorita la 220. :)

Unknown spunea...

E o sala pentru copii cu ore sambata dimineata undeva pe Splaiul Independentei, langa IDM.

Daca vrei amanunte da-mi un mail.