miercuri, 9 martie 2011

Departe, ha hat, dincolo de baierile cerului, taman sus in Polonia

- Auzi, mama, unde e cerul lui Dumnezeu? E asta, de-aici, si merge asa, mai departe, mai sus, pina in Polonia?

:slap: O damn it. Here we go again. Alta munca de lamurire, de debunking la copiii de 5 ani si restul mit. De-abia terminasem de reparat la Marta, sa fac o atee habotnica din ea. Si acum o luam de la capat.

Doamne, de ce Imi faci tu asa ceva, Doamne? Am niste note de pus. Am niste chestionare de terminat. Sint ocupat, Doamne. Nu mai poti sa mai astepti si Matale 5 minute, 7 ani, 2 secole? Ca tot aia e pentru Tine, Doamne...

:blink:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca nu as fi trait pe propria piele interventia divina te-as crede. Asa..pot doar sa te compatimesc pt acum si sa sper pt mai departele tau...

Turambar spunea...

Daca nu as fi trait pe propria piele interventia intimplarii si nu as fi fost sigur pina in maduva oaselor mele probabilistice ca bati cimpii, m-as fi sburlit si ti-as fi sters comentariul with extreme prejudice. Dar asa, sint senin si generos, sigur pe ce cred, pe sistemul meu de valori si pe faptul ca toleranta e de la mine catre tine, si in nici un caz invers, mai habotnicule mai.

Deci fiecare are loc pe lumea asta, da? Si eu te compatimesc pentru faptul ca traiesti in iluzie si sper sa ajungi sa intelegi la un moment dat cum stau lucrurile, mai crestinule patimas atins de mina interventiei divine.

:) :friends: