joi, 24 martie 2011

Acesti eroi si toanele lor

Courtesy of Daily Cotcodac, fara de care zilele noastre ar fi mai triste, dar si mai intregi la cap.

:rofl:

* * *

Bruce Willis a refuzat să răcească reactorul de la Fukushima

Actorul Bruce Willis s-a declarat astăzi dezolat de faptul că nu poate sări în ajutorul poporului japonez. „În mod normal n-aş fi avut nicio problemă să-mi iau ginerele şi încă doi băieţi, să ne legăm de centură căteva pet-uri de Coca Cola de la gheaţă şi să plonjăm direct în miezul reactorului pentru a-l răci. Din păcate, exact acum două săptămâni am început un tratament foarte scump pentru creşterea părului şi medicul mi-a interzis cu desăvârşire expunerea la radiaţii”.

Îndrăgitul actor s-a arătat în acelaşi timp îngrijorat de faptul că, în toată lumea, nu mai există nimeni care să execute astfel de misiuni. „De ani de zile am lansat un avertisment: îmbătrânesc şi din spate nu vine nimeni să-mi
ia locul. Tinereii aştia din ziua de azi, gen Vin Diesel şi Jason Statham, par duri la prima vedere, dar n-ar fi în stare să salveze nici măcar o pisică urcată în copac de frica maidanezilor”. Întrebat dacă Chuck Norris ar putea fi, totuşi, o soluţie, Bruce s-a arătat destul de sceptic. „M-am gândit şi eu la Chuck, dar nu cred că e bine să-l trimitem pe el. Până la urmă noi vrem doar să răcim reactorul, nu să-l distrugem”.

Declaraţiile lui Bruce Willis au fost imediat preluate de mass-media din România. Astfel, Antena 3 a început o dezbatere cu titlul “Japonia pe marginea prăpastiei. O urmează şi Boc?”, în timp ce, la Realitatea, Monica Tatoiu a ironizat ideea americanului de a răci reactoarele cu Coca-Cola, considerând că o combinatie de lăptişor de matcă şi tinctură de propolis este mult mai potrivită.

Comunicat de presa, agentia IsztenemPress



5 comentarii:

Semanticus spunea...

Auzi! dar Dancu ce zice ? care e marja de eroare?

Anonim spunea...

cool

julius spunea...

Da' de un link ce zici, maestre? asa, ca sursa.
http://www.dailycotcodac.ro/2011/03/bruce-willis-a-refuzat-sa-raceasca-reactorul-de-la-fukushima/

Turambar spunea...

Scuze, Julius. Am primit-o pe e-mail fara referinta, fara sursa, fara nimic. Mama lor de verisoare care nu respecta regulile jurnalismului atunci cind trimit bancuri la verisori.

De fapt, trebuia sa-mi dau seama de sursa, dupa inconfundabila semnatura stilistica.

Aaaargh! :)

kilroy spunea...

Chuck Norris a mai salvat o virgina de la viol. A convins-o ;-)