duminică, 27 februarie 2011

Pașlom v beznîi, birjar! Cu demonicǎ alacritate, pajalusta

Buuuun. Sa ne asezam, sa aprindem o tigara - ba mai bine nu, ca vrem sa prindem sfirsitul lumii sanatosi - si sa ascultam si un punct de vedere diferit.

Sau, cum spuneau demonicii de la Monty Python: and now for something completely different.

:wink:

Courtesy of Calin Mihaescu, despre care inca n-am inteles prea bine ce este: legionar, securist, nostalgic, om nou, nationalist, jurnalist, ocult sau blogger?

:rofl:

PS: Daca n-ati invatat inca rusa, poate nu ati uitat, totusi, engleza. Acum si cu subtritrari, pina intr-un viitor apropiat cind nu va mai fi nevoie, caci veti sti rusa cu totii, din proprie initiativa, daca-i ordin, cu placere, tavarish komisar.


2 comentarii:

fish spunea...

uh, pacatul oamenilor destepti, se treseste saminta mesianica :D
uh, parerea mea, de fapt ce contesta el - sint excesele vesticilor (liberalilor)

Pongo spunea...

Orice juma' de adevar e cel mult o juma' de adevar pentru unii care vad mai plin adevarul iar pentru ailalti e minciuna curata.
Nenea asta, ca si referinta cred, ignora sau nu intelege esenta a ceea ce a trait biata Rusie in secolul trecut. Adica o incercare nereusita de "iadul pe pamant". Un credincios nu poate ignora Fatima oricat s-ar chinui si oricat de purist-ortodoxist ar fi.
Orgoliul lor de importanti din pacate ii face sa caute dusmani care ar putea sa nu existe, deci care nu exista.
Postmodernismul in cheia lui nenea, da, ca si in comunism, cand omul nu mai are niciun dumnezeu e un inceput de iadul pe pamant.
Insa will-ul si ratiunea sunt echivalente oricat s-ar da dupa cires cu libertatea. Ele o asigura chiar si in regimuri care "stiu ele ce e mai bine". Ai mei au facut-o cu succes.