luni, 14 februarie 2011

"asta trebuie s-o scrii pe blog"

Seara. Eu bolnav, Flo obosita. Stam si holbam ochii la presa. Pe Internet, evident. Un soi de Leonida cu Efimitza ai secolului XXI, cum iesi din Telega pe dreapta, primul bloc din Bucuresti

- I'auzi, Tzutzu, ce zice la ziar. Ca au facut cei de la Microsoft un studiu, ca 7% din cei de pe Internet au cerut pe cineva in casatorie prin e-mail.
- Aha.
- Pai nu mai stii? Ca si eu te-am cerut tot pe e-mail? Cind era asta? Prin 1997? Pai inseamna ca noi am fost primii, nu-i asa?
- Asta trebuie s-o scrii pe blog. Vezi, vezi, ca tot am facut si noi azi ceva, de Ziua Indragostitilor?

Damn it... :)

PS:

- Vezi, de atunci mi se prefigura viitorul. Si de nevasta am fost ceruta pe mail. N-am stiut sa citesc semnele.

Grooopare! Vino sa ma scapi. Am nevoie de consiliere maritala. Tu ce-ai face in aceasta situatie?

:rofl:

4 comentarii:

nd spunea...

Nu stiu ce-ar face el, dar stiu ce-as face eu, dac-as fi TU sau EA.
Ei bine, pe langa niste chestii mai personale (gen private dinner to celebrate the event), as scrie macar o analiza despre rolul social media in toata povestea... una care sper sa va poarte noroc.

Turambar spunea...

:) No private dinner for us this evening :)

Groparu spunea...

La mine stii cum o fost? Mi-o tat zis de verisorii ei care or facut sau fac inchisoare prin Romania, Italia, Franta si Austria pentru ucidere, ucidere, ucidere si tentativa de omor, si am cedat psihic. Dar nu am avut curaj sa ingenunchez, i-am scris o scrisoare si am rugat-o sa bifeze daca vrea sau daca vrea. Si ghici ce o bifat!

Turambar spunea...

Dumnezeule, Groparule, tu esti un sociolog innascut! Ai aplicat chestionar cu intrebare inchisa la cererea in casatorie! Asta da abnegatie profesionala.

Verisorii ei stiu de maniera neortodoxa in care ai cerut-o? Sa nu care cumva sa le spui, caci interlopii nu au o parere prea buna despre sociologi si tinpeniile alea ale lor cu cifre si prostii. Iti spun eu, din experienta proprie si personala. Interlopii nu stie carte, bre, da vrea sondaje, da nu le place ce iese in sondaje, da atunci scoate sabia si capu plecat sabia il taie.

:) :rofl: