luni, 6 decembrie 2010

Stance: Seven Brides for Seven Brothers (1954)




Primul meu film vazut vreodata la video.

Ba nu, gresesc: primul a fost The Day After. Asta a fost al doilea.

:wink:

11 comentarii:

Anonim spunea...

A fost de multe ori pe TV, unul din filmele mele preferate, tocmai l-am revazut pe TCM. Sunetul muzicii era pe primul loc in copilarie :), perfect pentru fete daca le plac si filmele mai vechi.

Unknown spunea...

foarte fain filmul, printre primele filme "de oameni mari" (daca nu chiar primul) pe care am avut voie sa-l vad si care mi-a placut total.
e cu substrat faptul ca in poza snt doar 6?

matusalem spunea...

Oioioi... Cred ca aveam 8 sau 9 ani cand l-au dat prima oara la televizor... Dar cel mai mult imi lipsesc serialele SF care se dadeau de vineri pana duminica seara... teleenciclopedia si emisiunea de la radio "Noapte buna, copii"...

Turambar spunea...

Tocmai am terminat sa-l vedem impreuna. Eu pt a tz-shpea oara, fetele pt prima oara.

It was a wonderful crash course into the wonders of patriarchal hegemony and 1950s' type of social comformism. Mama lor de barbatzi, totzi e nishte porci cu gindul doar la violentza si la sex. Si la animale, of course.

:) :p

Kilroy spunea...

Cred ca fetelor le va placea si(in caz ca nu au vazut inca) Mary Poppins. Si mai incolo, West Side Story.
Preferatul meu, by far, este My Fair Lady. I want you to say "The rain in Spain stays mainly in the plain" fifty times

Dan spunea...

Sunteti revoltator de tineri. Este unul din primele filme vazute de mine pe ECRAN!!!

Itzicbaseanu spunea...

7 "muieri" (asa mi-a dat la numaratoare) pentru sapte frati?...Mie mi-ajunge una, ma dedic de ani buni...Pana la urma, trag nadejde, c-o "resolv" cu bine!...Numai Dumnezeu stie, cat de bine!...Ca sa "traiti", sau ca sa va-mbucurati?...

Itzicbaseanu spunea...

Turi, nu ma lasi tu la greu!...Ba io ma dedicai ce ma dedicai, da nici cu-n prieten cred ca nu e de prisos,!...Ai, ce zici, batem palma, te bagi?...

Itzicbaseanu spunea...

Turi, ai obosit bai baiete, tii muierile-ale in izmene dageaba acolo!...P-aia din staga tu, p-aia din dreapta si-n continuare io si postacii...!...Bine ma potentule, pa toate tu, dar ne dai voie sa ne uitam,si noi, macar oleaca!... Bine, am inteles, fie cu lumina stinsa, sa te bucuri doar tu!...Da io tot le...asa in izmene cum le-aratasi!...Ce zici tu, doar ma laud?...Ia da-le drumu' sa te vad, ai curaj?...Pai ba Turi, io cand ma-mburic sa sfaraie toate alea auzi, io nu permit, care v'a sa zica!...(Bine, ziceam si io asea, ca nu permiteam inainte, da acu', mai stiu si io!!!)

vera spunea...

Vaz ca nu-mi raspunzi pe mail, asha ca zic aci: cum ne explicaseshi dta, acum luni/ani, sa gasim orice film vechi nu stiu unde, dar cred ca incepea cu K?
Te rog, e URGENT! merci.

FormulareOnline spunea...

E clasic l-asi revedea tot timpul...