miercuri, 15 decembrie 2010

De ce nu mai pun oamenii virgule în ziua de azi

Cum de ce? Simplu: pentru că virgulele sînt ocupate. Sînt momentan plecate într-o tabără de destră... ăăă, pardon, de instruire, unde participă plenar la workshopuri focusate pe reconversia profesională, pe un proiect susținut din fund.. ăăă, pardon, din fonduri europene. Workshopul se intitulează "Comma Sutra" și este compus din 27% teorie și 86% sesiuni practice.

Știu: nu dă sută la sută. Ce vreți, dom'le, niște sociologi nasoi care nici să manipule... ăăăă, pardon: nici să influențeze subliminal popula... ăăă, cetățenii nu mai știu.

Țț țț țț. Ce tagmă. Ce apucături. Ce standarde profesionale.

:) :wink: :angel:

Workshopul "Comma Sutra" de reconversie profesională
destinat categoriilor ortografic-profesionale
care prezintă riscuri sporite pe piața muncii cu tastatura


PS: Damn it: nu pot. Nu, nu pot să fiu 100% serios. Am încercat și nu-mi iese. De cafea și de ironie nu mă pot lăsa. Îl las pe Turcescu, cu moaca aia a lui serioasă, să fie el 100% serios și gomos, iar eu mă iau după alte standarde de excelență în comunicare. Dacă nu fac un spirit de glumă simt că mă sufoc. Îmi pică tastatura și se duce putirința retorică la vale, mai ceva ca virgula în poziția 69.

:p :p :p

3 comentarii:

matusalem spunea...

Taica, si care din virgulele alea are punctul G? :)))

Anonim spunea...

si uite aici si confirmarea a ce spuneai deunazi:

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ires-audit-intern-alegerile-din-moldova-au-fost-fraudate-56546.html

Turambar spunea...

@ Matusalem: Punctul G? Ce e aia punctul G? Pe vremea voastra era punctul G? Credeam ca e o chestie de-asta recenta, de secol XX, ca in Evul Mediu nu se folosea aceasta shmekerie erotica de prostit barbatii plecati in armura la razboi

:) :p

@ Anonim: Tz tz tz. Et tuu, Brutus? Nici tu nu ma crezi, rauvoitorule? Trebuie neaparat sa apara pe oficinele reactionar-pedeliste ca sa fie adevarat? Tz tz tz. Ce anonimi nasoi care nu vor sa-si puna fascicolul lanternei in ochi, sa stim si noi naibii cu cine stam de vorba, pe cine bombanim, cui taiem cautciucurile la Trabant.

:p