vineri, 22 octombrie 2010

Rushine la obrazu vostru de cirnatzari, domnilor!

Aflam ca TVR, aflat in plin proces de reconsiderare a felului in care sa toace in continuare banul public in vremi de criza, a reziliat "contractul cu Federaţia Română de Rugby [...] la jumătatea derulării lui", conform declaratiilor sefului departamentului Sport, Andi Vilara.

Comentariile sint de prisos. Rusine!

:(



PS: Ma intreb cine, si mai ales daca, va transmite vreo stralucitoare de televiziune din Romania meciurile de anul viitor, de la Rugby World Cup 2011 din Noua Zeelanda. Punem pariu ca nu? Ca vom fi nevoiti sa ne bazam tot pe acrossthetasman, acesti baieti minunati si calculatoarele lor zburatoare?

Mama ei de viata balcanica, plina de golani cu gel in par si muci in cap.

:( :( :(





Sursa: Pagina de Media

4 comentarii:

matusalem spunea...

Asta sa traiasca:
http://www.fromsport.com/
restul n-au decat sa crape... :)

Itzicbaseanu spunea...

Lasa Turi, nu fi suparat ca sa da campionatu' pa Dolce sport!...Sa dea ei la TVR 1 numai Tzurca si oina, ca e mai ieftine si sa joaca cu batacu'!...Nu fi trist ca io prind pa Dolce toate rugby-urile din lume si te iau la mine-acasa!...Sa da rugby pa d-a randu', nu fi si tu acu' rau!

Itzicbaseanu spunea...

Up's:

Nici mcar carnatari nu sunt ca nu exista cu cod caen, sunt abia sefi da matzari:

512109 sef
827114 matar


Ba draga Turi, stupida meseria da "sef" la romania, uite colea ce cod caen are, 512109, parc-ar fi numar da telefon pa interior!...

Dragos Bora spunea...

"[...] 70.000 de oameni pe Twickenham
Pe 4 ianuarie 1936, Leii dădeau piept cu All Blacks, neînvinşi. ”Prinţul” primise cetăţenia cu trei zile înainte. Graţie peliculei ”Pathe” avem şi astăzi imagini cu primul eşec al Noii Zeelande. El, Alexander Obolensky, luase mingea şi îi înşirase ca pe covrigi pe adversari. 13-0, cu 70.000 de oameni pe ”Twickenham”. Filmul se pusese prin cinematografe, la 19 ani era deja vedetă. Studentul rus cu sînge albastru – erou peste Canalul Mînecii…Apoi, partida cu Brazilia, de la Niteroi. Abia-abia a fost 82-0, el avînd 17 încercări, record neegalat pînă acum. [...]"

"Prinţul şi Bianca"
de Catalin Oprisan
http://blogsport.gsp.ro/oprisan/2010/10/23/printul-si-bianca/