vineri, 8 octombrie 2010

Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor!

Mîine, sîmbătă 9 octombrie, vă așteptăm de la orele 15:00 pe stadionul Tineretului de la Federația Română de Rugby, lîngă Arcul de Triumf și Mînăstirea Cașin, să urmărim împreună meciul dintre Stejarii București și Leeds Carnegie.

Meciul face parte din competiția Challenge Cup, un soi de Cupa Cupelor la rugby, a doua competiție ca nivel valoric european inter-cluburi, după Heineken Cup.

În speranța că veți fi cît mai mulți, indiferent de vreme și de starea voastră puturoasă și leneșă de spirit, Turambar vă pupă, golănași mici ce sînteți, și își dorește să vă vază cît mai mulți și cît mai cu spor în tribune. Dar asta nu înseamnă să huiduiți și să fluierați adversarul, ci să vă purtați ca niște gentlemani și gentlemenoaice, așa cum ne stă bine la un meci de rugby. Tăcuți și respectuoși cînd se bat loviturile de pedeapsă, da' răi în rest, da?

:)


Pe Turambar, ca de obicei cînd vine la chestii de-astea, îl veți găsi la pază. Nicu Ungureanu ne-a rugat pe cei de la Old Boys să facem pe stewarzii (așa se spune acum: steward; nu se mai zice nici om de pază, nici bodyguard, nici alte alea cuvinte urîte și depreciative. Steward, da?) Deci mîine eu voi fi stewardess, iar voi veți fi fani rugby și veți încuraja echipa Stejarii București.

Hai! Pe ei, pe ei, pe mama lor de britanici capitaliști și aroganți și imperialiști și buldogi și triști!

Crouch Touch Pause Engage!

:)

Mai multe detalii despre echipă, la Dropgol.



10 comentarii:

fly-half spunea...

Mergem dup-aia si in IP sa vedem ceva meciuri din H Cup?
Avem Leinster - Racing Metro, Toulon (adica echipa lui Jonny :-) ) - Ospreys si Scarlets - Perpignan.

P.S. Sincer sa fiu, daca o sa fie vremea ca azi, mai degraba merg in IP decat pe stadion ca nu vreau sa racesc :-(

kilroy spunea...

Venceremos!

ameţitul spunea...

nişte neserioşi, au pus meciul tocmai de ziua nevesti-mii...
mă scalpează dacă plec d-acasă :)

sau am devenit un boşorog care tocmai a găsit scuză bună să stea la cald :))

Turambar spunea...

@ Fly Half: Hmmmm. Intre timp s-a modificat usor schimbarea si cred ca sint pe cale sa realizez imposibilul: sa o conving pe Flo sa mearga la stadion. Caz in care nu o sa mai stau la paza, ci cu nevasta-mea, sa-i explic intricaciile brutalitatii de pe teren. Dar nici pe urma nu mai pot sa mai ies la bere cu baetzii, ca pe urma imi da ea brutalitate domestica si nu se face, sociologii trebe sa-si pastreze tenu fetzei intact, poate-poate sint chemati la teve si nu se cade sa apari cu vinatai la ochi cauzate de traiectorii balistice facaletzigene.

:) :rofl:

Vedem miine. Poate-poate o conving totusi sa mearga chiar si in IP. Cu fetele dupa noi cu tot. Iti dai seama ca ar fi sfirsitu lumii in trei acte.

@ Ametzitul: Vedeti? Nu sint singurul care sa sufere de persecutii domestice. Pe mine ma bate, pe el in scalpeaza. Avantaj io, ca macar la mine nu se lasa cu singe. Mama, ce norocos sint. Mama, ce supt papuc este Ametzitu (spre deosebire de mine, care putin-putin, reusesc nu numai sa scap din lant, ci si sa trag lantu dupe mine, la teren, la bere si la mici si la huidooo)

:rofl: again

Itzicbaseanu spunea...

Turi, e cu bani?...

Itzicbaseanu spunea...

Turi, te rog frumos sa nu zici: "Da ba boule e cu bani!", c-am inteles.

Turambar spunea...

Da, ba prietene, e cu bani!

:)

10 lei la tribuna 1. 5 lei la a doua. Practic gratis.

Hai, ca noi te iubim si daca n-ai bani. Tot prietenul nostru ramai, tulburatule, intensule, trairistule scabros si republican.

:) :p :friends:

matusalem spunea...

Neah. Prefer sa stau pe canapea (din cauza de distanta). Il da Digi sau Sport.ro pe sticla (am vazut aseara dar nu mai tin minte unde...)

fly-half spunea...

La mine e prima "permisie" pt rugby dupa vreo 3 luni (de la meciul de debut al Tri Nations de anul asta), asa ca profit la maxim.
Insa, cum spuneam mai sus, am o constrangere de tipul: "sa nu cumva sa-mi vii racit si sa-i dai si lui asta micu'" iar weather.com zice ceva de max 8 grade si light rain, asa ca voi rata posibilitatea sa-i vad pe "carnosii" din Leeds :-)

Nu-i problema sa vii cu familia in IP, asa vine si antrenorul Stejarilor (e adevarat ca dimineata, cand fumul e mai subtire si sunt toti echipati cu tricoul All Blacks) :-)

fly-half spunea...

Azi de la 17:30 e Munster-Toulon (din nou e in acelasi timp cu Stejarii, dar intre a vedea un "second hand rugby" pe ploaie si "high quality rugby" in pub voi alege a doua varianta).