sâmbătă, 2 octombrie 2010

Hotnews sukz

Ce-i, stralucitorilor, va deranjeaza ca am strigat ca regele e gol?

Ati scos-o repede de la naftalina pe-aia cu asociatul principal. Iaca acolo un mic egzercitziu de pricepere jurnalistica.

Tz tz tz. Ce fameni, dom'le, ce fameni.

Mama voastra de jegoshi...

:(

5 comentarii:

Anonim spunea...

Trecand pestea partea cu actionariatul...remarc ca presedintia are 17%...de regula, actualul titular de la cotroceni avea in toate sondaje 1-2 puncte peste institutia pe care o reprezinta...ceea ce inseamna ca ar avea 18-19% incredere....un "slight improvement" fata de iulie si august (chiar daca sub nivelul din martie) ...asta ar insemna ca si pdl ar fi urcat de la 18 la suta....undeva pe la 20-21%....ceea ce nu e chiar atat de rau....depinde de fiecare cum citeste si ce intelege din cifre...in rest, numai de bine....

Anonim spunea...

de-a a spus-o hotnews,
e clar,
esti un comunist;
macar
speri, tu, sa vina minerii
chiar la bucuresti,
sa ataca cotrocenii
si in plus doresti
sa dea lovituri de stat,
sa-l puna
pe ilescu imparat
'ntr-o luna.

Daca PD-L & Co. ar fi fost cu adevarat de dreapta, si nu un conglomerat populist non-doctrinar, ai fi un fost un asset pentru ei, tinand cont de vederile tale, aparent sincere, de natura "populara"/neoCONservatoare. Dar, asa cum atunci cand ataci crestinismul cei mai putin familiarizati cu gandirea rationalista te vor considera omul necuratului, tot asa privesc si acesti "intelectuali" pe cei ce (par ca) le ataca figura mesianica (in cazul de fata un chel zbanghiu)

Pongo spunea...

Of ma turambare, nu i-ti lasa astia cercurile in pace ?:(

Turambar spunea...

Ce intzeleptzi si calzi sintetzi voi in dimineatza asta, mai. Ce s-a intimplat? V-a obligat weekendul sa va lasati cinismul la usa, impreuna cu ghetele si cu armele?

:)

Cu exceptzia primului anonim, evident. Care nu nimereste cifrele alea, numa-numa. Se chinuie, se chinuie, si degeaba. Cum spunea Zappa: trudgin and trudgin thru the wind-swept tundra, mile after mile. Of ce viatza grea, parerologia asta.

:wink:

lol spunea...

Da' la ce esti actionar principal? Ca vreau sa "i-ti" (hihihi si hahaha) cumpar si eu produsele :P