duminică, 26 septembrie 2010

O țîță pe zi



Dacă nici de asta nu sînteți stîrniți erotic, apăi atuncea se cheamă că sînteți niște depresivi iremediabili și că oricît de frumoasă și de faină ar fi viața, voi tot sînteți dintre aceia care văd doar albastru în fața ochilor. Auzi tu: unde s-a mai pomenit țîță albastră?

Sau poate, Doamne feri, sînteți niște alambicați de-ăia, niște perverși moderni care preferați o ușoară îndepărtare de reprezentarea figurativă și care vă lăsați îmbătați de recele, rarefiatul aer al ideilor abstracte și al volumelor aruncate ritmic pe pînză. Apăi atuncea poate vă place asta, nu?



Apăi dacă nici asta nu vă place, atuncea dragilor chiar sînteți dincolo de orice scăpare, sînteți niște decadenți, niște postmoderni, niște monștri estetici și atunci cu siguranță vi se va scula cînd veți vedea asta:



Cuuum? Nici acuma? Nici chiar cu aceste organe explicite, atît de precis conturate în fața ochilor? E clar: sînteți niște... Niște... Na, că nici nu găsesc cuvintele care să doară suficient de tare la adresa faptului că nu se stîrnește nici un hormon în voi, nici o umbră de sculament la vederea acestor mirifice picturi erotice.

Țțțț țțțțț țțț. Ce oameni. Ce preferințe artistice. Ce apucături sexuale. Ce opsedați, dom'le, ce opsedați.

:wink: :angel:

PS: Mie, drept să vă spun și pentru a lăsa 23,7 secunde gluma la o parte, dintotdeauna cel mai mult mi-a plăcut asta:



O avem în casă de 17 ani, pe perete. O reproducere, evident! Încă nu am făcut suficiente sondaje pentru a achiziționa originalul. După alegerile viitoare, poate. Dacă nu, atunci sigur după alegerile prezidențiale.

Ei bine, avem reproducerea la nasul nostru de 17 ani și, totuși, nici acum nu ne-am săturat de ea. E o pictură dincolo de frumusețe. Nu are țîțe, e drept, însă asta este de fapt un avantaj. Doar știm cu toții că cele mai frumoase țîțe sînt cele pe care ți le închipui în minte, cu poftă, cu patimă, cu sălbăticie de satir beat de dorință.

Ei, vedeți că ați învățat ceva în seara asta, totuși?

O țîță în minte
Face cît doo mii de cuvinte.
Cine nu-și închipuie în fiecare seară
Înainte de culcare, o o țîță fierbinte, rotundă, ideală,
Apăi aceea nu-i ființă cuminte
Ci, Doamne feri!, Doina Melinte...

Să mă scuzați: n-am găsit altă rimă.

:D

0 comentarii: