miercuri, 29 septembrie 2010

La ce e buna tehnologia

Dupa cum stim din romanele cyberpunk, the street finds unexpected usages for things, usages that were not intented initially by those who created them.

Dar in cazul de fata nu strada face chestii, ci chiar oamenii de stiinta. Cum ar fi, de exemplu, tomograful. Sau RMN-ul sau cum naiba ii spune in limbaju ala complicat.

Ce au facut nebunii care au avut acces la aceasta mare cucerire a stiintei moderne? In loc sa remenizeze bolnavi si oase si matze suferinde si articulatii de rugbysti hodorogi, au luat ei frumusel un piton, da, da, un monstru de-ala lenes si luuung care face hap!, i-au dat mincare un sobolan, l-au saltat pe scaun la RMN si pe urma au inceput sa-l remenizeze temeinic, sa vada cum se digera sobolanul inauntru.

Ce a rezultat sint niste imagini spectaculoase, lucru care certifica inca o data ca oamenii de stiinta nu e intregi la cap, nici sanatosi la minte, ca ar trebui sa se constituie o comisie etica formata din episcopi, patriarhi si din moderatori de talk-showuri care sa acorde certificare de libera practica la acesti atei nemernici care smintesc lumea cu inventiile lor dracesti, care distrag atentia oamenilor de la lucrurile cu adevarat importante pe lumea asta: smerenia, piosenia, ascultarea fata de inteleptii preoti si studiul temeinic, necontenit al Bibliei.

Hai, mai bine distrati-va cu sobolanul inghitit de piton, ca iar ajungem sa vorbim de religie si de biserica si iar ma ia cu greatza.

Sursa: Asylum.com (unde gasiti si alte poze, la fel de smintite, de zaticnite si de neprielnice salvarii sufletului). Via 3quarksdaily.com.



2 comentarii:

kilroy spunea...

Tiii, tze mai scalboshenie ...

ZaffCat spunea...

Daca tot iti place tehnologia...
http://zaffcat.blogspot.com/2010/09/argumentatie-tehnica.html
sper ca stii putin spaniola, de la telenovele :-)