luni, 6 septembrie 2010

Intrebare pentru Matusalem

Taica Matusalem, noi la sfirsitul asta de saptamina, simbata, facem o Piatra Craiului cu bolovani. Cel mai probabil Padina lui Calinet redivivus, dar poate altceva tot prin zona aia - vazind si facind.

Te bagi?

4 comentarii:

matusalem spunea...

Nope. Ca avura nefericitii, pentru care lucrez, grija sa ma lase pe avarie, adicatelea sa-mi restructureze din personal, adicatelea sa ma lase negru-singur pe plantatie, ca de, in 18 ani de cand muncesc la ei merit asta. Baga-mi-as picioarele... si alte cele. Ca fi-r-ar a dracului sa fie de viatza, ca la batranetze m-am anchilozat de stat pe scaun si de uitat cu jind la pozele altora si iarta-ma dar m-ai luat ca din galeata, alta data da-mi un mail inainte sa nu cad de pe scaun cand mai vad postari d-astea... daca n-ai mail cere-l lui Mos Califar, dar sa-l ceri frumos...
Nu pot bre, ca-s legat cu lantul ala gros, de taur comunal, sambata lucrez pana la ora 15 dupa care ma duc acasa si incerc sa uit nervii si balamucul.
Dar iti tin pumnii si nu uita:
baga pentru sufletelul meu niste poze, cand te intorci, sa-mi mai ostoiesc dorul de munte. Promit ca nu le critic, nu ma uit la amanunte, voi fi un boshorog cuminte (adica linistit, nu ca as avea ceva minte), promit solemn.
Life sucks! :) :) :) :) :) :)

Turambar spunea...

:) :( Imi pare rau ca nu poti veni.

Fac rost de e-mail. Promit ca data viitoare spun mai din timp.

Si o sa pun si poze, dar nu ale mele, ca inca nu mi-am luat sapuniera de pozat :)

matusalem spunea...

Dar telefonul ala de jdemilioane? Nu face poze? Nu are dinti albastri? Sa pui pozele pe calculator? Iti dau eu rasnitza mea.
Rahat cu perje! Adicatelea e de cacat. Adica eu vreau sa merg la anu in concediu si ma gandesc sa-mi dau demisia ca sa pot pleca. :)
Pustoaica, care putea sa-mi tina locul, a avut bafta, i-a murit bunicul si asa a putut sa plece la tara pentru 4 zile. Dar atat. In meseria mea, suntem o specie pe cale de disparitie, niste dinozauri care mai tin cu dintii de scaun.
Duca-se... :(

Turambar spunea...

:( Nasol momentul lucrativ.

:(

Telefonul? Inca nu mi-am luat inlocuitor. Umblu dupa mine cu o pocnitoare.