sâmbătă, 4 septembrie 2010

Am dat si la fete sa bea

In lumea asta nu exista coincidentze. Ci doar lucruri profund semnificative, care se intimpla unul dupa altul pentru ca zeii le-au pus asha.

In cazul nostru, succesiunea de fapte sortite de soarta este urmatoarea:

- Ieri, pe un vint demn de o cauza mai buna, traversam pe bac Dardanelele inapoi catre casa. Europa in fata, Asia in spate, vintul in mutra, vapoarele peste tot, spuma marii, creasta valului, pescarusii, Ataturk, steagul rosu pe deal, eroii de la Galipolli, fortaretele bizantine si turcesti care dadeau cu bombardeaua in tine, pinii, apa. Ma rog: the regular touristic stuff.

In acest context de macsima ecsceptzie artistica, istorica, turistica si maritima, aveam in papornitza un Powerade proaspat cumparat de la o benzinarie turceasca. Beau eu, dau si fetelor sa guste, si Florentinei (nu, in general nu dam porcarii la copii; le luam doar bomboane si tzigari - dar acum era o ecsceptzie). Bem, apa trece, turcii ramin, Europa vine, Powerade se goleste.

Buuun.

Trecem Bulgaria (alte peripetzii, alte articole), ajungem noaptea tirziu acasa. Prea obosit pt the usual perusal of the useless blogs.

Vine dimineatza. Facem cafeaua. Desfacem bagajele (mai mult Flo). Mergem la piatza (mai mult eu). Cumparam Hamburg - o glory! o bliss!. Mincam micul dejun. Ne aducem aminte din nou de drumul prin Bulgaria (brrrr!, cum spunea Ticutza). Ne aducem aminte de Troia si de Ephessus si de balaceala (hmmmm. yummmie! cum zicea Bart). Si ma apuc sa ma dau, dupa o saptamina si restul zile de pauza, din nou pe Internet.

Si ce gasesc?

Aceasta magnifica de minunata de rautacizant de mishteaux reclama care ce face? Imbina Powerade cu rugby.

Deci cum va spuneam : nimic nu e coincidentza. Totul e orinduit de soarta, de Zeus, de Artemis, de Cybele, de Dagon, de The Great Spaghetti God in the Sky.

Noroc ca zeii sint foarte habauci si non-lineari in capul lor si bulibashesc lumea asta de numa-numa zici ca e tot o intimplare si o aleatoritate. Ce sa le ceri: creer de zeu.

:wink:

Hai, uitati-va si ginditi-va cum au putut astia sa se distreze la filmari.

Courtesy of Rugby Tweet Meet.

PS: Pentru voi ashtia multzi si neshtiutori, pentru care balonul oval e o gresheala de constructzie: toti figurantzii aia mari si uriti si nasoi la fatzau si cu moace de brute sint oameni adevarati. Mai mult, totzi, dar totzi, sint jucatori ai echipei nationale a Angliei, care la RWC 2007 (Rugby World Cup) au ajuns, in ciuda neincrederii generale, in finala.

Sau, cum spunea nefericitul protagonist al acestei reclame: "Thank you, mr. Shaw."

:rofl:

8 comentarii:

vera spunea...

Jeniala!
Thanks.

Turambar spunea...

:) Englezii ashtia...

:wink:

vera spunea...

Da, draga. Si ce bine s-au purtat si in WWII.
Daca si poporul mioritic ar invatza de la ei self-derision...

Anonim spunea...

Je m'en fish!...

Kilroy spunea...

It's me hair allright? ;-))

fly-half spunea...

L-am vazut pe Mr Shaw sambata la debutul editiei din acest an al Premiership (nu mai e Guinness e Aviva, nu mai e pe Sport1, e pe DolceSport).

Tocmai a implinit 37 de ani !

Turambar spunea...

Fericitule! Te respectzi.

:wink: :bow:

fly-half spunea...

nu chiar, in sensul ca nu mi-am pus DolceSport, ci eram intr-o vizita :-)))