luni, 12 iulie 2010

Miroase in aer

Mda. Se pare ca nu sint singurul. Mai sint si altii carora le miroase a razboi.

De ceva timp am senzatia ca sintem in 1937, hai poate 1938, si noi nu stim inca. Dar o sa stim. O sa stim, fi-ne-ar neamu de shtiutori sa ne fie.

Adeline, angajeaza-te, bre Adeline bre, sa ai de la ce televiziune de maaare stiri si maaare caracter si maaare acoperire si maaare reach si maaaare rating si mai ales si mai ales de maaare obiectivitate sa ne transmitzi. Ca ce sa ne transmitzi se pare ca o sa ai ce: singe durere matze mortzi vaduve lacrimi.

Crouch, Touch, Pause, Fire!

:(

6 comentarii:

Dan Selaru spunea...

http://www.zerohedge.com/sites/default/files/2010-06-21%20IE%20Special%20Report%20GOLD.PDF

Citeste frate, momentul vine.

Adelin Petrisor spunea...

Frate, promit să grăbesc negocierile. Știi vreo televiziune și cu știri? Adică nu doar cu "dezbateri" ... :)

Anonim spunea...

domnu, cam prea te pliezi anumitor interese. mai zilele trecute incercai sa murdaresti lumina, iar acum faci propaganda belicoasa imperialista... ia zi repede cat te platesc.. nu de alta, dar daca platesc mai bine poate schimb si eu allegiance-ul :)

Turambar spunea...

@ Dan: Of of. Iar ma pui sa citesc. Da' tu cine crezi ca sint: un intelectual? Comme on. Eu le stiu cu cifrili si cu graficili si, oarecum cumva, cu mingea turtita. In rest, mai greu. Nu ma pune sa fac chestii la care nu ma pricep.

:)

@ Adelin: Hmmmm. Sa vorbim cu... cu Oancea, for instance? Aud ca are treaba zilele astea. Si stiu ca il apreciezi. Comme on: doar il shtii...

:) :wink:


@ Anonim: Nu primesc plata in ruble. Se devalorizeaza si se devalizeaza. Cu valiza pe care o are tancu in dotare. Niet. Niet niet niet.

Anonim spunea...

Deci, da,corect, s-a terminat campionatu, ma rog, era buna ocazia dpdv al protocolului, poate dupa aprobarea bugetului apararii SUA in sept. ;) (deci glumesc) deci cand? inainte sau dupa Ramadan? sau cand vrea barba Profetului, numele Sau fie laudat.
Pai mai presteaza Adelin? la valoarea sa?! sa plece juniori, ca ne trebe o noua generatie de curajosi, macar daca ar apare altii la nivelul sau.
Adeline, tu pastreaza-te pentru the big one, cand ne invadeaza martzienii. Glumeam, eu zic ca mai bine un Beirut, un Ierusalim, Haifa, ceva lejer, mediteranean...

fish spunea...

de obicei, declaratiile de razboi se fac inaintea atacului, sau chiar in momentul lui. adica practic, acum Medvedev doar face PR - nu exista sansa unui razboi ;)
still cum se zice: vorbele unui diplomat trebuie interpretate exact opus celor aparent spuse.