miercuri, 21 iulie 2010

Aaaargh!

Aaaargh!

Acum, egzact in acest moment, while I write with my rusty fingers, mi se intimpla o chestie nemaipomenita, egztraordinara si cocoshator de senzatzionala: pentru prima oara dupa mai mult de cinci ani, ba poate chiar si mai mult, oameni buni, dragi telespectatori ai micului Internet, baaa dragi cititori baa, MA UIT LA UN FILM LA TELEVIZOR!

Aaaaargh! Nu-mi vine sa crez! Aaaargh! Acum, repede, inainte sa se termine prima mea pauza de publicitate vazuta integral, fara sa schimb canalul, din ultimele trei sute patruzeci si cinci de ani, sa va mai spun despre egzstraordinara mea egzperientza de viata. Aaaargh! Ma simt deosebit! Ma simt ca restu lumii. Pot sa fac chestii pe care le fac si altii. POT SA MA UIT LA TELEVIZOR!

Aaaargh!

Adica simt ca imbatrinesc. Pe bune: ma uit la televizor, dupe program, luindu-ma dupe o reclama auzita la radio. aaaargh. aaarg. aar. aa. a. Mai am putzin si fac 70 de ani si ma uit la DDD si la talk showuri, shi chiar si la shtiri. Despre inundatzii.

Iar filmul, High Fidelity, pe Prima TV, despre care - culmea! - am auzit azi la o reclama la radio, si pentru care am pornit special televizorul, de a trebuit un sfert de ora sa caut canalul pe Manual Store, de am si pierdut inceputul filmului, de eram sa ramin la un film cu Jackie Chan pe National TV (o tempora! o mores! ce vremuri...),

deci.

deci unde ramasesem?


A, da, mi-am amintit: Aaaaaargh!

Gata. Va las. S-a terminat pauza publicitara. Prima mea pauza publicitara intreaga si completa din ultimii trei sute de ani. Gata! Gata! Incepe...

:rofl:

PS: Filmul chiar imi place. Iar John Cusack chiar e bun. Sooorineee, de ce nu te-am ascultat, sa vaz filmul asta mai de demult, Sorine? CA e mishteaux, Sorine, shi e facut acum sute de ani, ba chiar shi decenii, ca vaz ca e facut in 2000. Si de Stephen Frears, among all others - ala cu Dangerous Liaisons - unul din filmele mele preferate. Aaaaargh! Asa patzesht cind nu-tzi ascultzi prietenii. In nemernicia mea, ca un dinozaur turbat, nu am ascultat de cine trebuie.

Gata! Gata! S-a terminat si Promo Break-ul. Acum chiar a inceput. Ne vedem la urmatoa -

// me grabbing the pufuletz bag and crunchin' munchin' and watchin', like a real potato coach bum //


PPS: Gata! Gata! A inceput a doua pauza de publicitate. Mi-am pus un whiskey, mi-am facut o tzigara cu tutun uscat, de-aia din care, dupa ce o rasuceshti prin rolluire, itzi cade aprox. o treime din tutun pe bocanci, si acum ma uit la reclame. Ma uit la Shreck cum ajunge el la benzinarie la OMV. Vretzi sa va povestesc reclama? Vretz? Vretz? Haidetz, ca n-am mai povestit o reclama de mult timp.

Haidetz, va rog eu...

Aaaaaargh. Aaaar. Aaaar. aaaa. a

//gasp//




PPPS: Aaaargh. A treia pauza publicitara. Parca ii spune Commercial Break - eu asha imi aduc aminte dintr-o viatza anterioara. De ce nu mi-a spus nimeni ca sint atit de multe pauze publicitare? De ce trebuie sa intrerupa filmul atit de des? De ce este tristetze in lume? De ce nu descarc eu filmul asta de pe Internet, sa ma bucur de el in tihna si linishte si pauze neprogramate de pipi si de verificat daca a mai zis careva ceva pe blog?

De ce sint atit de conformist? De ce ma uit la televizor? De ce exista suferintza pe pamint? Ce fac oamenii cind sint batrini si se uita doar la televizor? De ce nu-mi cumpar eu vopsea de-asta buna si la bani, ca sa-si faca treaba, de la Fabrio? De ce sint pisici cu gust de ficat, si de ce le cheama Tommy? De ce egzista diaree cu aroma de vanilie si portocale, de la Smecta? De ce ma maninca pielea si ma ustura la pielea piciorului de la Lamisil?

:blink:

14 comentarii:

Kilroy spunea...

Nu ai vazut High Fidelity pana acum? I can't believe, man. Luat repede si fara sa ma uit la IMDB il consider cel mai bun film al lui, desi JC joaca bine cam in orice, dar aici e si scenariul f. mishteaux. Enjoy

Belle de Jour spunea...

si care e motivul pt care te uiti la tv?
dar cel pt care nu te uiti la tv?
vizionare placuta

Kilroy spunea...

Te simti cumva astfel:
http://www.youtube.com/watch?v=ESjyB8EMw4w ?

al_core spunea...

no, că mi'ai făcut pohtă!
mi'ai reamintit ce senzție plăcută mi'a rămas după viziunea acestui film, prima oară pentru întâiași dată. cam demultișor.
ia să'l cat io și să'l mai văz odat'!

lol spunea...

Filmu-i bun. Cartea-i si mai buna :D

Turambar spunea...

@ Kilroy: :) Sa cauti Dangerous Liaisons si pe urma mai vorbim. Daca e vorba de Stephen Frears. Daca e vorba de Cusack, nu ma bag, ca nu prea i-am vazut filmele. Deh, nu prea ma uit la filme noi :)

Midlife Crisis? Damn it, man: cum de tzi-ai dat seama? Si eu care ma chinui sa ascund aceasta pata vinovata din biografia mea.

:blink:

Sint de doozeci de ani in midlife crisis, mate, si cred ca o sa mai fiu inca vreo patruzeci, si pe urma ma retrag in muntzi, sa lupt impotriva rushilor.

:p

@ Belle de Jour: Care e motivul? Pai nu-tzi spusei, ca am auzit la radio ca o sa dea filmu, si am vrut sa-l vaz?

De ce nu ma uit la TV? E, aici e alta intrebare, cu alta treaba, cu alt raspuns. Pe scurt: pen' ca pot. Pen' ca am cu ce. Pen' ca imi permit. Pen' ca ma iubeshte Gauss, de-aia :) :wink:

@ Al Core: o fapta buna nu ramine niciodata nepedepsita. Enjoy! :)

@ Lol: Ma faci sa caut si cartea. Damn it. So many goodies, so few lives to be spent on leisure. Garcon, inca o lada de vieti, te rog, ca am multe de citit.

:rofl:

Anonim spunea...

Alo! Domnu Turambaru, stimate campion al darvinismului scolar, lasa filmu si treci pe TVR 1 ca ratezi capodopera evolutionismului.
Aia cu midlife crisis e inainte sa dupa andropauza ? ca nu mai stiu, am uitat...aaa...unde am ramas?

Kilroy spunea...

Am vazut Dangerous Liaisons si in regia lui Stephen Frears si in regia lui Roger Vadim. Mi-a placut mai mult prima varianta, desi fara John Malkovich nu cred ca ar fi fost atat de bun filmul. Iar Michell Pfeiffer asa tanara si cruda, aaah. Scuze. "All thos moments in time, will be lost like tears in rain". Parca asa zicea nenea ala rau pe nume Roy Batty si dupa aia, nu mai e asa de rau. :wink:

vera spunea...

Draga, lumea e mica si les grands esprits chiar se rencontrent.

Mi-a placut filmul peste poate. Fratzii Cusack sint adorabili si am fost atenta grav la scenele dintre ei doi si DA, exact la asta m-am gindit: ca trebuie sa vad filmul fara pauze si sa citesc cartea lui Hornby.
Nice...

Turambar spunea...

@ Anonim: Ce? Ce? Ce am pierdut pe TVR1? Ca acum o incoroneaza pe regina Marii Britanii inca o data.

Andropauza? Las' ca pun eu mina pe tine o data si o data. Odata... :rant:

@ Kilroy: Shtie, bre, shtie. Chiar si cunoaste. Cine citeaza pe nerasuflate din Blade Runner este scutit de la orice indoiala critica pe acest blog. For ever and ever, until the paper unicorns will rule our dreams.

Da, ai dreptate: John Malkovich e genial in acel film. IMHO, cel mai bun film al lui. Michelle Pfeiffer tinara si cruda? Perversule.

:)

@ Vera: Chiar ca. Un motiv in plus sa cautam cartea (filmul e destul de usor de gasit, like here, for instance

http://isohunt.com/torrent_details/114929589/high+fidelity?tab=summary

)

si sa o citim cu leptocu pe burta, la plaja, la mare, la soare, cu valu la picioare.

Anonim spunea...

22.10. Docu' Miercuri
Ce nu a ştiut Darwin (WHAT DARWIN DIDN'T KNOW - Marea Britanie, 2009, producţie BBC) Regia Tim Lambert, lectura Armand Marie Leroi
Darwin a elaborat cea mai senzaţională idee din biologie: evoluţia prin selecţie naturală. Odată cu aniversarea a 150 de ani de la apariţia cărţii sale „Originea speciilor", filmul prezintă pe scurt teoriile lui Darwin, care s-au demonstrat în timp a fi sau nu adevărate. Redactor Ştefan Asavei

ipo spunea...

What, did anybody say Midlife Crisis? Atunci luati de aici fratilor, la o distributie mareata si cu o Natalie Portman la categoria ilegalitati! :)
http://allmovie.com/work/beautiful-girls-135850

Cristian spunea...

Ia uite cine s-a mai uitat la asa film. Si eu am picat exact dupa ce incepuse. Apoi m-a prins, exact in acelas ritm. Incet, incet..M-au enervat reclamele.Mi-am usuit consoarta sa treaca la celalalt TV si sa renunte la conversatia de seara. Si am stat si l-am degustat incet si pana la final.

E prea mult spus ca e vreun film mare sau ca te revaseste.

Varsta, varsta e de vina, Turambare. Mama ei de varsta..

P.S. Si, da, am stat si am vazut si documentarul de pe TVR1 de dupa, tot pana la final, cel cu evolutia din maimuta. Am aflat ca fix acum 6 milioane de ani aveam un stramos comun cu cimpanzeul. Ehei, eram tanar pe vremea aia...

La final, consoarta adormise de mult. Ma repet, varsta e de vina, nene Turambare..

Sanda spunea...

Daca vei avea chef de o carte buna, iti recomand Nick Hornby, autorul scenariului acestui film. Este un autor modern, dinamic, plin de umor si stie sa tina cititorul in priza. Dintre carttile lui: "Totul despre baieti", "Febra stadioanelor", "Cum sa fi bun".
De asemenea, filmul "About a boy", cu Hugh Grant, este foarte bun.