vineri, 18 iunie 2010

wtf????

Ma duc pe Youtube / Disco, sa bag un pic de atmosfera random, ca mi-e lene sa cuplez hardul cu muzica. Si-i dau sa-mi puna Mozart.

Imi pune Andantele din Concertul de pian nr 21. Linistit, de seara, usor, romantic si pansativ, numa bun pentru durerea mea de spinare (da, nu m-a lasat. Da, e nasol. Da, inca am degetele amortite. Da, am belit-o. Da, tot o sa mai joc rugby).

Buuun. Mozart. Andante. Alea alea. Dar ma uit si mai departe, sa vad ce Mozart o sa-mi mai picure in Disco in seara asta.

Buuun. Alea alea alea alea Judas Priest Van Hallen Enuff Z'nuff.

Whaaat? Judas Priest in aceeasi galeata cu Mozart? Si Van Halen? Cine pana mea e Enuff Z'nuff? De ce n-am auzit de ei? Si de ce e pus in raft cu Mozart? De ce nu e si Adi Copilu Minune, sa fie naibii hatzimuki total acolo?

Uitati-va si voi aici, sa nu zicetz ca maninc spanac. Mozart. Judas Priest. Van Hallen.

WHAT THE FCK??? Unde se duce lumea asta? Ce se alege de noi, fratzilor?

Sa curga Metallica. Ma duc sa le dau neshte lectzii de asociere muzicala la nasoii ashtia de pe YouTube,

Aaaaaargghh!!

:blink: :blink: :blink:

PS: in timp ce scriu, tocmai s-a terminat Andantele din nr. 21 si a inceput Van Halen. Sa-mi bag fericirea in ea de seara romantica, s-a dus organului de suflet. Simt atomic si traiesc cyberpunk in seara asta... :(

PS: S-a lamurit misteru. Se pare ca e o trupa de giiijjj giiiij numita Mozart. Si atunci de-aia imi baga in playlist si Van Halen si Judas Priest si alte tandretzuri de-astea. Daca vretz the real Mozart, atunci tastati in YouTube / Disco Wolfgang Amadeus Mozart, si va da numai de-alea cu picuraturi simfonice.

PPS: V-ati gindit vreodata ce inseamna Wolfgang? Si ce misteaux se pupa prin alaturare cu Amadeus? Haita de lupi iubitoare de Dumnezeu. Of of, mai tata mai carele l-ai numit pe fi-tu cel genial, multa minte ai mai avut in tartacutza ta de secol 18. :blink:

4 comentarii:

John Galt spunea...

Uite aici pansament..

Usor de vara, spre dimineata, asa.

:D

Turambar spunea...

:p :p :p

usim spunea...

Nu-s vorbitor de germana (din pacate) dar din bruma ce mi-a ramas din gimnaziu stiu ca Wolfgang se traduce prin "mersul lupului". Mai poate avea intelesul de "pasajul/poteca lupului" dar in nici un caz haita. Nu are legatura cu "gang"-ul englezesc.

Turambar spunea...

E posibil. Txs for the info. Nici eu nu sint vorbitor de germana, dar stim cu totii ca surdul nu le aude, dar le potriveste... :)