miercuri, 30 iunie 2010

Prietenia multi-seculara americano-rusa

Nu se potolesc rusii. Isi vad de treaba lor, exact asa cum au invatzat-o la Lublianka, din 1920 incoace.

Nimic nou sub soare. Inclusiv agentii de influentza, formatorii de opinie, tovarashii absolut dezinteresatzi care incearca sa ne convinga pe bloguri ca s-a schimbat totul.

:(

13 comentarii:

Traian spunea...

O da,daaa, saracutzii mielushei din NSA, SecServ, etc. Le plang de mila

Anca spunea...

Iar te-ai trezit profund neregulamentar si negru, veru' Turambar. :))
Reintra-ti in standarde, batrane!

Turnofftheglory spunea...

Protestez, e un atac neregulamentar la Gusa si compania. Unii oameni se sacrifica ducandu-se la Moscova sa ne aduca bunastarea. Chibitule.

matusalem spunea...

Ala e blat pe fata. Se cunosc baietii bine si cand sare unul calul, il da in gat. In rest, povesti de cacat, marca USA. :)

matusalem spunea...

Si m-ai bagat in ceatza cu Lublianka. Ce legatura are cu Lubianka? :) :) :)

Dan Selaru spunea...

Sa strivesv corola, sa n-o strivesc. O sa te schimbe americanii pe podul ala din Berlin cu Videanu. :-) Sau, Doamne fereste, cu Geoana. :-)

Richard spunea...

Sun Tzi este citit de toate taberele.War is based on deception...

Kilroy spunea...

Bunele obiceiuri pier greu. Sau chiar deloc.

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, citeşte şi ruşinează-te: http://www.evz.ro/detalii/stiri/suspectii-arestati-in-sua-spioni-fara-secrete-899499.html

Adică o tâmpenie bună pentru prostit proştii...

Kilroy spunea...

Evenimentu' stie cel mai bine. E ochiul natiunii cascat asupra faptelor. Adica aia ii tin sub supraveghere 10 (ZECE) ani si nu isi dau seama ce se intampla. Dom'le mare noroc cu presa de stanga, ca ne arata ce e bun in viatza ...

Anonim spunea...

Miroase a intelegere de la o posta... sau o fi mirosu de la hamburgeru mancat de mitica cu nea baraca? cumva, toti ies bine din afacerea asta: obama mai castiga niste puncte din partea conservatorilor si chiar a democratilor "patrioti", care-l dadeau deja comunist, iar rusia isi reconfirma statutul de putere globala, atat pentru lume, cat mai ales pentru proprii cetateni (10 ani de "spionaj" fara sa fie prinsi de CIA, iti dai seama ca asta gadila sanatos orgoliul rusului de rand). Roscata aia e pusa de efect acolo, si din rechizitoriul american nu prea reies calitatile ei de spion. Singurii care sunt cam in plus e familia de hispanici comunisti pe fata.. probabil ca si-au cam luat-o de la rusi.

carbonaru spunea...

Cum nu se potolesc ? Crezi tu ca vreo tara cat de cat nu are spionii ei ? Crezi ca nu sunt spioni romani in America ?

Turambar spunea...

Seeeeriooos? Chiar sint? Si noi de ce nu stim?

:rofl: :p