luni, 5 aprilie 2010

Pasiune

Cum danseaza oamenii frumosi si navalnici si celtzi si plini de tango in sangele lor sud-american de mama lor de irlandezi patimashi si sprinteni si frumosi. Sau cum se transforma sudoarea in arta si gestul in zbor si muzica in patima si hormonul in spirit.

Neaparat de vazut, trait, vibrat, cu mindra linga si cu paharul de vin in tubulatura.



Courtesy of Povestiri nesfarsite

8 comentarii:

Anca spunea...

Da da, am zis eu si mai zic, ne luam cu inaltele spirite si nu povestim destul despre materialitatea asta de 70% apa si restul nisipuri si pietrisuri care nu e, fratilor, cutie pentru suflet, e forma de exprimare, iubiti credinciosi, e de luat in calcul, e de verificat la limite, ca la dinti presupun ca faceti verificarea si fara sa va spun eu.

Da, e de dansat pe lumea asta, ca uite, ne batem unii de altii pe drum de prost ce ne miscam (ma rog, unii dintre voi, nu eu =)) ), in loc sa ne racordam spatiile vitale unele la altele si sa transformam tranteala unii de altii in atingere fina, studiata si complementara vorbelor. Nu pot decat sa confirm ca vremea dansurilor de societate fu dintre alea cele mai fainele din primii si ultimii (so far, ca sper ca nu-s pe moarte) 26 de ani. (Pfffff, cat imi place sa ma mandresc all the time ca n-am decat 26... =)) )

Veru' Turambar, pregateste-te, ca te provoc in curand la brain-squeezin' despre frumusete si recipiente pentru frumusete. :D

alex mazilu spunea...

absolut genial !

Unknown spunea...

Frumosi fratii nostri celti :)
Multumesc pentru preluare

vera spunea...

Anca - multzi inainte, ca nu o sa potzi sa ramii la 26.

turambar - ma intreb daca catolicismul deshuchiat traditzional al neamului a influentzat formatul de dans irlandez, in care contactul fizic este atit de scurt si sporadic. Cu efecte inverse, bineintzeles. O fi fost popa multzumit ca aia doi nu prea se ating, dar nu am dubii ca efectul pervers este escaladarea patimii.

On another note: domne, e posibila o asha vreme? Gris si frig? Cit sa te faca sa dai cu cutzitu-n peatra?

Belle de Jour spunea...

am zis ca ai o etapa/perioada...
deci acu un "Hristos A Inviat"-asta zis pe blogul tau (banui ca te abtii sa "marai")in clar.
pe de alta parte, daca perioada continua devine dubioasa starea, ca nu iti e caracteristica.
:)
so primavara, vara, toamna, iarna [si iar primavara?! hallyu...:)] placuta in continuare.
si un avant-la lettre pentru... parca 8 aprilie (nu?! tz) adica un "La Multi Ani" zis de pe acum.

Anca spunea...

Multumesc frumos, Vera. :)
Da, cumva tot va fi musai sa trec si de pragu' lui 26, dar partea misto e ca tot asa nebuneste am sa-i fac reclama si lu' 27. :D
In fond, la mine se cheama numaratoare, nu imbatranire, ca intelectual n-am mai crescut de la 12 ani (asta-i usor de sesizat :)) ) si fizic nu m-am mai schimbat de pe la 15 -- fapt pentru care nu ma ia nici dracu-n serios cu portretu' asta, trebuie cel putin sa ma imbrac in negru cand ma prezint intr-un mediu cu pretentii. =))

Turambar spunea...

@ Anca: Vai, doamna, ce baba suntetzi. Deja 26? Tz tz tz...

:rofl:

Astept challenge-ul despre frumusetze. Daca sunt la Telega (sapt asta), probabil voi fi bref si fara multimedia content, ca am conexiune proasta la Internet

@ Alex Mazilu: :)

@ Claudiu: :) The pleasure is mine, mate :)

@ Vera: interesanta legatura dintre catolicism si atingere :) Vezi, de-aia sunt faini sociologii. Ca fac legaturi serendipicioase :)

Gri? Frig? E primavara, doamna. Primavara uneori ploo. Nu e vina noastra, a ateilor de rit naturalist, ca au pus crestinii Pastele atat de devreme anul asta. Sa vezi cum e la Telega: doar cornii infloriti. In rest, nici un pom. Stau si ma uit la ei, doar-doar... Un peisaj bruegelian si cu norii jos. Dar are si asta farmecul ei.

@ Belle de Jour: Adevarat a inviat, doamna! :) Mrrrrr....

De unde shtii tu, prea distinsa doamna, de 8 aprilie? :blink:

@ Anca: si cuuum? 26 de ani? Doamne, ce baba potzi sa fii...

:rofl: :p

Anca spunea...

Bine ca esti tu cu 3, aerianodinamicule. :D
Te-oi vedea cum te misti in ringu' de dat in stamba despre frumushatza -- iaca, am sa ti-o servesc ashea, cu dedicatie, far' de media content, sa nu-ti faca netu' hernie de disc.