luni, 12 aprilie 2010

Ce l-ati intreba?

Poimiine Gorby vine la noi in tzara. Daca v-ati vedea cu el, ce l-ati intreba? Daca atzi da ochi in ochi, nas in nas, chelie in chelie, intelect in intelect cu omul cel insemnat, ce i-ati spune?

Tovaristch Michail, ia ni...


(a se completa puncte-puncte)

Hai, datzi din voi, ca stiu ca la rautatzi suntetzi tare priceputzi.

:)


19 comentarii:

Anonim spunea...

Mai crede-ti in comunism?

Mordechai spunea...

Şefu', cum am un aspect dizgraţios şi sunt şi un jegos de constănţean am zis să îţi păstrez puritatea traficului.

Unknown spunea...

l-as intreba "deci tovarişci mihail: 1. cine-a tras in noi dupa 22? pariu ca stiti, va intreb pe dv. caci iliescu nu spune. 2. care-a fost, de fapt, faza? de ce ne-ati 'dat drumul' in 1989? ce interes ati avut? si cu ce difera ce-a iesit fata de ce v-ati propus? da' sincer, va rog."

crezi ca mi-ar raspunde sincer?

Traian spunea...

Mihail Sergheevici aveti pilot polonez la aeronava ?

Anonim spunea...

Mihail Sergheevici, fundatia dumneavostra finanteaza sondaje de opinie? DA, NIET, ISCIO RAZ, KAK SONDAJ, KAK DENGHI, DAVAI, MAI VORBIM, TE CONTACTAM NOI...

Unknown spunea...

L-as intreba daca era mai misto la Zarya sau la Chequers, daca as fi in locul matale. De-acolo as aduce discutia catre Telega, usor-usor :D.

matusalem spunea...

Auzi coane, inca nu te-au impaiat astia ca pe Lenin?

Dan Selaru spunea...

Spune Gogule, ce-ai vorbit la Ialta, Malta, pardon? Si as scoate o sticla de votca inainte de a pune intrebarea. :-)

lucia spunea...

Mihail Segheevici,nu cumva aveti o pensie nesimtita? :)

Unknown spunea...

aveam un prof care asemuia reformele introduse de Gorby în anii 80 cu schimbarea sensului în trafic--„am hotărât că, pe șoselele din uniunea sovietică, este mai bine ca mașinile să circule pe stânga, ca-n marea britanie... dar acest lucru nu se poate face peste noapte, ci treptat... prin urmare, de săptămâna viitoare, vom începe cu camioanele de cel puțin 10 tone...” îl întrebi tu dacă metafora asta e realistă?!? mulțam :)

Itzicbaseanu spunea...

Kak zbarnaie na ulitza?...
...............................
Moshe, nu esti singurul "jegos de constantean" care tinjeste dupa "puritate"!...Cin-te crezi?

cdmitroi spunea...

... de ce e votca asa de scumpa....?.... (dar imediat as continua) ca tot va mushchiti cu fratii americani si nu mai stiu cine cu cine si pe cine?...ca io tot nu inteleg.

Adinel spunea...

Questions:
Bearing in mind that on December 3rd last year the american administration released the most complete transcript of the Malta summit ever published I have two questions:
1. How do you see the recent treaty signed between Rusia-USA in the light of START I negotiations that took place more than 20 years ago? (bear in mind that START I expired on December 5th 2009)
2. In 2005 Poland lost their dearest spiritual leader and these days we see that tragedy stuck deep into the polish people heart. What are the best words to describe Poland future when it's facing such tragedies?
(Bear in mind, if you look at the photo, that he is the only alive today)
@Dan Selaru: Primul link iti raspunde la intrebare?
Ai doua optiuni ca sa te tii la curent cu astfel de evenimente: fie iti faci crawlere pt web inteligente fie ai o memorie de elefant ca sa tii minte unde sunt resursele ;)

tudor spunea...

asaa.. deschide ochii.., inchide-i incet.., indepartati obiectivul.., nu spune nimic.. lasa-i sa moara prosti.
habar n-am

Anonim spunea...

Pai sa-l intrebi ce fel de medicamente ia de poate sa mai doarma noaptea...

Turambar spunea...

lol. inca o dovada ca cititorii mei sunt mult, mult mai desteptzi decat ai altora.

si decat mine...

aaaaargh!

tavaristch Mihail Sergheevici, davai mai avtamat! nemtzi pa ulitza! ra-ta-ta-ta-ta.

konetz filma.

:)

PS: scuze pentru absentza prezentzei de ieri. reality abides, dudes. promit sa nu mai fac. pana data viitoare, cel putzin... :)

fish spunea...

intreaba-l la citi ani estimeaza pina muslimii le fac probleme cu adevarat rusilor si daca vede EU ca o solutie de viitor pt Rusia 20 sau 50? :D
(cititorii tai shtiu de ce)

Adinel spunea...

@fish
hmmm... cineva stie care sunt trendurile in discursurile cu substanta, desi tin sa recunosc ca 20/50 e prea criptic sa imi dau cu parerea. Din pacate ce urmaresti tu nu se mai duce la clasici in materie de referinte ceea ce e pacat. (warning pdf-ul e cam mare ~ 12 Mb)
Plus plus anii '80 sunt exact la momentul in care devin "blurry" datorita abundentei informatiei si trebuie sa urmaresti multe fire si pe mine ma doare capul sa fac asta. Daca tu ai timp - 20/50 de ani -treaba ta.
2025 e maine si nu mi-ai zis nimic de BRIC, B mai putin dar RIC e tare interesant. Oare ce voia sa faca Yukos si nu le-a iesit? :D
Cum nu imi place natura conspirativa a propriului meu discurs inchei cu un video asta ca sa arat ca n-am invetntat eu azi roata si genul asta de innuendo. :P
Must work more and comment less...

Adinel spunea...

Aceasta versiune a video-ului este mai buna. Pentru mai mult trebuie sa faceti rost de film...
Damn! Work... Where is my PDFMiner?!...gtg