vineri, 16 aprilie 2010

Another one bites the dust

Cu regret in glas si mihnire in simtzire va anuntz ca inca unul din noi se nenoroceshte pe viatza. Shi noi cit i-am spus: nu, dom'le, nu e bine ce faci. Nu te baga. Mai stai. Mai stai.

Gata. Inca unul care vine sa ne ingroashe numarul celor fara de numar, al celor insuratzi si trishti si grashi si cu chelie.

Grooopaaaruuulleee, cine o sa ne mai scriee noo Groparuuuleee asha frumos? Ca daca te-nsori, Gropaaaruuuuleee, nici nu shtii ce te ashteapta. Te pacaleshte, Gropaaaruuuleeee. Nu te lua dupa cintecu sirenei si dupa mirosu hormonului, Groparuuuuleeee. Stai nemuritor si rece si burlac, tu ma baete tu.

Mda. Life is a bitch and then everybody lives happily ever after.

:) :rofl:

PS: Asta asha, ca sa ni se mai confirme inca o data una din nemuritoarele perle de intzelepciune biologico-murphyene: celibatul nu este ereditar.

Despre preafericita catastrofa ce sta sa se intimple (nuuuu, Gropaaaruule, nuuu! mai ai timp, ma omule ma. Mai gindeshte-te, ma. Baga-tzi mintzile in cap, ca daca nu, o sa tzi le bage ea, ma liberule ma), aici.

:rofl:

PS: In caz ca nu avetz telefonu lui, imi datz mie o mita mica balcanica ce poate consta, absolut la intimplare, in una bucata sticla Laphroaig certificata cu timbru, sa nu fie cumva facuta pe vapor, si va ajut sa va pun in legatura cu el, sa-i spunetz ce greshala absolut iremediabila si ireconciliabila si inexorabila este pe cale sa faca.

Hai, fitzi prieteni cu el si spunetzi-i. Si fitzi si prieteni cu mine shi datzi-mi o sticla de Laphroaig, ca simt ca ma apuca jalea cind vad cum totzi se nenorocesc pe viatza si uite asha ma apuca un chef de baut si...

Aaaaargh!

9 comentarii:

Anca spunea...

Veru' Turambar, educ-o pe mai necoapta-ti verisoara de blog: cum schimba casatoria lucrurile? :)

Turambar spunea...

Total. Iremediabil. Catastrofic.

Si pe urma se usuca si pica.

:)

Anca spunea...

...ca mie nu mi se pare nimic mai mult decat manifestarea crunta a simtului proprietatii asupra omului. (Not joking.) Si un mare semn de neincredere. :)

itzic baseanu spunea...

Draga Turambar,

Oameni nedrepti si fascistoizi, m-au reclamat si mi-au inchis astia blogu'.Care-ati facut-o MA?...Io,naiv, credeam ca e democratie la vorbe grele(am vazut si io la ailaltii!), dar pare-se ca...gresii!

Turambare pune bre si tale o vorbulita la pulica franaru'!...Asa..., ca esti baiat rezon!Pai nu?...Ce chestie do'nle, ce chestie?...

alinutza spunea...

Parca acum cateva zile erai super-fericit ca poti admira natura alaturi de cele doua fete si de sotia ta... Erai in faza pro-familie?

Turambar spunea...

Era o gluma, Alinutza.

Apropos: Shtii bancu' cu Alinutza sadica?

Eu shtiu mai multe. Unu mai banc decit altu...

:) :wink:

Turambar spunea...

@ Anca: da, da... Proprietate. Bine gasit cuvintu. :)

@ ItzicBaseanu: Sorry, mate. Sa moara pisica daca shtiu ce s-a intimplat. Cine tzi-a tras-o? Pedelishtii? Pesedishtii? Penelishtii? Securishtii? Martzienii? Sherpilienii? Masonii? Dacii liberi de sub platoul Bucegi?

Joke aside: sunt alaturi de tine in acest moment traumatic si timpit. Incerc sa-mi dau seama de senzatzie si realizez ca e nashpa.

:(

Groparu spunea...

Io tac! Si ii las pe altii sa ma deplanga, ca inca nu am primti aprobare de la sefa sa comentez pe blogul asta!

Turambar spunea...

Vedetz? Ce v-am spus eu? Cum s-a insurat, cum s-a nenorocit pe viatza si iremediabil.

Nici sa scrie pe bloguri nu-l mai lasa... :(

Vedetz? Vedetz ce face casatoria din om?

Grooopaaaruuuleee! Un' te-ai dus tu, mai Gropaaaruuulleeee maaai? Ca tare fain flacau erai, si ce epava de sotz dintr-o data ai ajuns, in decurs de doar trei saptamani si restu luna de miere...

:cry: :sad: :trist: :(