vineri, 12 martie 2010

Denial, anger, bargaining, depression, acceptance

Sau ce se intampla cand nu iei Oscarul si da depresia albastra peste tine. Esceptzional de cutremurator de dramatic de fuuuarte mishteaux. Daca nu va uitatzi, suntetz nishte fraeri si va place Samantha Fox.

Courtesy of HappyFish. De fapt, courtesy of Jul, care in mare marinimia sa ne-a indreptat atentia spre aceasta perla de cultura clasica.

Jul mi-a spus ca trebuie sa scriu obligatoriu pe blog ca sunt dator un whisky de tip broasca pentru acest pont. Da, Jul: inaltz acest pahar de 50 de Laphroaig in cinstea ta. Eu ti l-am dat, tu n-ai venit, deci e clar. Nu mai am nici o obligatzie. Il beau eu in locul tau...

:wink: :D :rofl: :friends:

3 comentarii:

Anca spunea...

La tema nu mai am de zis decat... oh god..., oh lord! =))

Adiacent, sa-ti tihneasca!

Florin Pîtea spunea...

Lasă, nene, că şi în 1977 a luat Oscar pentru cel mai bun film... Rocky.
Star Wars se mai vinde şi acum în draci - DVD-uri, continuări, jocuri, jucării, hîrţoage, bani să iasă. La Rocky nu cred că se mai uită nici Stallone.

Cam aşa bănuisec că va fi şi cu Avatar. Generaţia care e acum în copilărie sau adolescenţă şi crede că cinematografia a început cu Avatar o să-l tot vadă mult şi bine de aici înainte. Nu pentru că ar fi o capodoperă, ci pentru că reprezintă spiritul timpului acestei generaţii la nivelul la care este ea în stare să-l perceapă.

dhaarth spunea...

cred ca ideea e mai pretioasa, pentru ca ilumineaza mintea, decat trecerea timpului:

http://www.yuppy.ro/articol/LifeStyle/3714/Istoria-efectelor-speciale-Din-trecut-pana-la-Avatar.html