marți, 16 februarie 2010

Yes!

Mda. Stiam eu. I friggin fraggin rulez. Ce om, dom'le. Ce sociolog. Ce intzelept de serviciu.

Dovada! Unde-i dovada? vetzi striga voi acri si posomoratzi, voi carcotashii mereu nemultzumitzi, cei care va uitatzi la talk show-uri cu Valentin Stan si traitzi intr-o continua apocalipsa cognitiva, emotzionala, perceptiva si actzionala.

Uite aici. Na poftim dovada. Episodu doi din telenovela "Am o romanca. Ce sa fac cu ea? Spune, spune, mosh batran..." inceputa zilele trecute aici.

Sa nu zicetz ca nu v-am spus.

:rofl:

*********
*********

Hah, it worked! I even told her about the message you sent me and quoted it in parts [...].

Here's her latest response:

"I got to admit your e-mail scared me a bit, in the sense that I haven’t received such a long e-mail in a while now. What was really surprising is the fact that it all fits together so nicely and smooth. Are u a writer by any chance? U didn’t mention what u do for a living.

I like reading too, but honestly since the beginning of the modern age which is characterized by e-mails not longer then 2 rows, my writing skills have been compressed to the bare minimum.

I’m starting to like your friend, he’s a very wise man, but as far as the classification goes, I whish things would be that easy. Or maybe they are, fact remains that I’m not going to unravel my position in it, but u can tell me afterwards where u think I fit most :)

[chestii si mai personale, nu pentru ochii vostri avizi de informazie senzatzionala si intima]

Anyhow, u’ve got me intrigued by your personality so far, so now, what’s next?"

I think I got it under control, wouldn't you say?

*********
*********

Ha! Ha ha! Atz auzit? I'ascultatzi aici prin lectura cu atentzie prin intermediul ochilor voshtri proprii shi personali :

I’m starting to like your friend, he’s a very wise man

Pe bune, zau shi fara de mishto. Nu am inventat nici macar o picatura de virgula din cele de mai sus. Sa-mi pice tastatura si sa mi se inmoaie mouse-ul de tip touchpad si sa mi se usuce trandafiru japonez din sufragerie si wireless-ul din spatele lui si sa fiu banat prin interzicere cu intreaga clasa de IP-uri si de pe Blogspot, si de pe toate celelalte locuri de socializare voluntara si inutila pe unde mai imi pierd timpul daca mintzesc eu cu ceva in aceste vorbe de lauda si de admiratzie. Ce scrie mai sus este verbatim si tastatim si keyboardtim si copypastetim luat din ce am primit in dimineatza asta. 



Ei, ce zicetzi? E ca-s bun? Aaaaargh! I friggin fraggin rulez. We're cool, my preciouzzzz.... We're cool. I knew it! Garcon, un whisky mic, de ora noo, la domnu, sa sarbatorim victoria ratziunii si a mintzii shi a vorbelor pricepute purtate de vant asupra hormonilor feminini. Da' mai repede, bre, mai repejor, ca am si alte treburi!

:p :p :p
PS: Evident ca precum istoriografii comunisti, fac si eu selectziile care imi convin si nu pun accentul pe a doua parte a frazei. Exact cum faceau ei chestia aia cu citatul din Herodot cu tracii care sunt cei mai foarte perfectzi din toate popoarele lumii antice si mesopotamiene, fara sa continue vorbele grecului analitic taios si rece care spunea ca sunt de asemenea si cei mai lenesi si mai dezorganizati (citez din memorie, nu caut acum referinte pe Internet, asta este un post despre gagici si cat de cool e Turambar, nu despre Herodot si Ilie Ceausescu).

Deci revin la prima intenzie a acestui paragraf lung si intortocheat. Fac si eu precum istoriografii lingai comunisti si selectez doar ce-mi convine, doar prima parte a frazei apreciative, aia cu I’m starting to like your friend, he’s a very wise man, ignorand deliberat continuarea in care demoazela curtata spune de asemenea ca abilitatile mele cognitive in privintza categorizarii femeilor nu sunt de cea mai stralucita factura si prezinta un potentzial limitat de utilitate practica: but as far as the classification goes, I whish things would be that easy.

Deh, ce sa-i faci. Sociologii astia care se pricep la inventat shpe mii de categorii teoretice care nu prezinta aplicabilitate in lumea reala si intorlocata si complicata si rea. Mda. Nobody's perfect. Y compris moi.

PPS: Dupa, ceva timp dupa, mi-am dat seama. M-am lovit. Noi aici de fapt repetam peste secole diferite si peste tzari diferite si peste medii diferite de comunicare tarasenia lui Choderlos de Laclos, Les liaisons dangereuses. Deci ia sa ma gandesc eu, cine va juca rolul lui Turambar in ecranizarea care va fi realizata peste douazeci de ani de catre Warner Brothers? Hmmmm. Lemme think. Sper sa mai traiasca Malkovich pana atunci, ca restul se rezolva din machiaj.

:rofl:

3 comentarii:

molie spunea...

Turambar a.k.a Cyrano de Bergerac (fara nas lung) a.k.a Hitch a.k.a ....;)

Turambar spunea...

a.k.a. :p

Camil Stoenescu spunea...

pe mine mă sperie oamenii pe care-i sperie e-mailurile mai lungi de o pagină...