miercuri, 17 februarie 2010

Ultrasunetele sfintzite

Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoară viruşii de gripă, hepatită şi tifos. Proteinele viruşilor se încovoaie şi nu mai poartă infecţia, a spus A. Malakovskaia. Semnul crucii are un efect şi mai semnificativ : omoară microbii patogeni (bacilul de colon şi stafilococi) nu numai în apa de la robinet, ci şi în râuri şi lacuri. Este chiar mai eficient decât aparatele moderne de dezinfecţie cu radiaţie magnetică.

Laboratorul ştiinţific al Institutului de Medicină Industrială şi Navală a analizat apa înainte şi după sfinţire.

A rezultat că dacă se citeşte rugăciunea Tatăl Nostru şi se face
semnul Crucii asupra apei, atunci concentraţia bacteriilor dăunătoare va fi de o sută de ori mai mică. Radiaţia electromagnetică dă rezultate mult inferioare.

Astfel, recomandările Ortodoxe de a binecuvânta orice mâncare sau băutură nu au numai o valoare spirituală, ci şi una preventivă.

Apa sfinţită sau aghiazma, nu este numai purificată, ci ea îşi schimbă şi structura, devine inofensivă şi poate să vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale. Iata ce a descoperit cercetatorul japonez Masaru Emoto despre apă – el a analizat puterea cuvintelor spuse peste un pahar cu apă, inghetată rapid pentru ca apoi cristalele ei să fie analizate la miocroscop.

Cu cat mai frumoasă, bună si vindecătoare trebuie sa fie molecula de aghiazmă ortodoxă, care stă in sticlă cu anii, fără a se strica? Iată de ce e atat de bine sa dati copiilor un paharel de aghiazma dimineata pe stomacul gol, inainte de a pleca la scoală!

Spectrograful indică o densitate optică mai mare a apei sfinţite, ca şi cum aceasta ar if înţeles sensul rugăciunilor şi l-ar if păstrat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca.


Un anonim necunoscut care il calca in picioare la sectiunea Comentarii cu mare furia sa pe pacatosul de nemernic de VoxPopulist Costin Ilie, care isi permite sa se ia de practicile publice si sonore ale practicantzilor religiei ortodoxe.

Cuuum? E de la VoxPopu... pardon, de la VoxPublica? Pai atunci frate isi merita soarta cea bicisnica, mama lor de moderni portocalii care se iau de formatorul de opinie Badea si de clopotele bisericilor si de boxele date la macsim intru preamarirea lui Dumnezeu, laudat fie numele Lui si fulgeratzi cei care Ii iau numele in desert.

Deci unde am pus boxele alea si albumul ala de musica religioasa cu Einsturzende Neubauten, ca vad ca s-a dat liber la emis decibeli pioshi in spatziul public?

Costine, tzin'te tare, ca pun acushica Metallica!

Mama, frate, in ce tzara de proshti medievali traim... :(
:rofl:

9 comentarii:

Anca spunea...

Silence is not sexy anymore? :)

vera spunea...

Anca - Silence is NO LONGER an indication of true faith. It was replaced by noise and exhibitionism, in short, by vulgarity. As if the Orthodox dogma, in itself, was not enough, now even the form was corrupted. Sigh...

Dagnir cel GENIAL - am un amic, e absolvent de Law School din Canada, lucreaza pentru una dintre UN agencies la Bucuresti. De cite ori ne vedem, imi povesteste cum il scoate din mintzi biserica de linga el, care are difuzoare cu decibeli de stadion si care il trezeshte si irita toata dimineatza de duminica, singura zi in care ar putea sa doarma. Iar eu, luptatoare de sumo cum sint, il tot asmut sa gasim o baza juridica sa ii dea in judecata, ceva cu poluarea fonica a spatziului public, etc. El nu vrea, eu nu ma las. Ar fi un show case extraordinar. Si daca nu aici, atunci la Strasbourg. Unde SIGUR ar pierde, daca te uitzi la pozitziile Curtii Europene in chestiuni similare. Ahhhhhh, de ce nu sint eu Regina Lumii?

Anca spunea...

Of, Vera, nici cu protestantii nu mi-i rusine. :))
La mine pe strada sunt 3 biserici la 10 metri distanta una de alta, una ortodoxa, una catolica si una protestanta. De la primele doo e clar ce se-aude si cum se canonizeaza muzical una pe ai'lalta, a 3-a face basu', fara exagerare, suna de parca-si bat covoarele. =))

Turambar spunea...

@ Anca: :/

@ Vera: E clar: ii e frica sa nu-si puna in primejdie slujba grasa si bine platita. Genial? Neeeah. Cuvinte mari. Doar eminent, doamna, doar eminent. :)

vera spunea...

Draga Dagnir, baiet eminent,
amicului nu ii pasa de BOR, e ateu/agnostic, doar nu vrea bataie de cap si pierdere de timp, iar io ma enervez ca nu reushesc sa-i insuflu entuziasm pentru cauza. Dar daca se mai pling si altzii, poate se gaseshte si cineva sa duca treaba pina la capat.
Altfel, ce zici de papa Ratzinger? Cu Beatles si MJ, da, cu Bob Dylan, nu.

Turambar spunea...

:) Cine? Nazistul ala care organizeaza bine institutia si care pune episcopii irlandezi sa colaboreze cu autoritatile sa-i bage un pic la parnaie ca au abuzat sexual de copiii inocentzi si nevinovati?

Nu stiu stirea cu Beatles / MJ / Dylan. Caut...

Turambar spunea...

Doamna, nu exista agnostici. Exista doar atei care nu vor sa fie sinceri cu ei insasi si sa recunoasca faptul ca, de fapt si la urma urmei, sunt atei.

:wink:

Dan Selaru spunea...

Merge si cruci facute de roboti, ca sa punem tehnica la lucru, la capatul fiecarei linii de imbuteliere se mai pune un post de facator automat de cruci.

Camil Stoenescu spunea...

ce ți-e și cu fizica asta, strică toată cucernicia