luni, 8 februarie 2010

Sa mori tu?

Brigitte Bardot e scarbita de nemernicii de medievali de romani carora li s-a pus pata pe maidanezi si intentzioneaza sa faca manushi din ei. With human compassion, of course.

Auzi matale, bre vedeta pariziana cu bishonu in posheta, nu e mai bine sa-i iei dracu pe totzi maidanezii matale si sa-i mutzi matale la matale acolo in primu arondisment, sa te bucuri de caldura lor canina?

Mama voastra de cocote post-moderne si papagalicioase si inadecvate si cretine si triste

:/


22 comentarii:

Camil Stoenescu spunea...

păi dacă n-a mușcat-o vreunul de poponețul stafidit...

Anonim spunea...

Domle nu-i asa, eu avui o situatie, acu 2 zile, m-a alergat o haita de era sa mor. Alergam cu sifoanele in ambele maini, prin zapada, ca Ncolaescu in capacana mercenarilor si ma-am refugiat pe un tomberon. Noroc cu administratorul ca a iesit si ia amenintat cu un pistol de lipit.
BB we love you!

Turambar spunea...

@ Camil: da'o dracu, baba batrana cu mileu de lana, n-are ce face la batranetze

@ Anonim: pai asta zic shi eu. trebuie babarditzi totzi cainii vagabonzi with extreme prejudice and alacrity. Orasele sunt pentru oameni, nu rezervatzii naturale

Anonim spunea...

La modul general sunt de acord, personal insa nu pot, ca sunt milos.

offtopic: asa raspund de obicei la bateria de teste, bifez corespunzator la item. ;)

liviu busioc spunea...

Domnule Turambar, stuporile dvs educationale sunt majore>Doamna de care vorbiti a fost un personaj care a schimbat total viziunea personajului feminin ,o femeie admirata de toti.Eram in anul 1982 la un cenaclu,Nichita Stanescu a recitat Foaie Verde de albastru Ma doare un cal maiastru si a fost rumoare in sala cine este ciudatul asta, neintelegand ce vrea sa spuna pe atunci poetul iar el a spus si eu am fost tanar.Pentru partea cu caini este bine sa stiti ca un sacrificiu asa de mare face un deranj enorm in planul inevidentei.In acesta problema cred ca este bine sa va abtineti sau daca aveti asa o pornire de ce nu omorati dvs personal un caine. Curespectul cuvenit.

Turambar spunea...

@ Tapirul: :)

@ Liviu Busuioc: Domnule Busuioc, nu ma intereseaza aportul sau la emanciparea feminista a universului. Pe mine ma intereseaza ca isi baga nasul intr-o ciorba care nu este a dansei, ca da dovada de o ipocrizie majora la adresa unui subiect pe care nu-l traieste, nu-l simte, nu-l experientziaza, cum ar zice maeshtrii psihologi.

Nu ma abtin. Nu am nici o jena existentziala sa omor caini. Asha cum in fiecare secunda mor porci gaini vaci oi boi tauri minotauri si stegozauri pentru nevoile culinare ale oamenilor, la fel pot sa moara si cainii. Nu fi ipocrit.

Si da, am porniri sa omor personal caini. Cu masina sau cu piciorul. What's such a big deal killing a dog?

N-am nevoie de respectul dumneata. Am nevoie de un Bucuresti fara javre pe strazi care sa ne puna copiii si femeile si locuitorii in primejdie. Doar cei care au fost incaibaratzi de o haita de caini stiu despre ce este vorba. Restul invart cuvinte ipocrite si naive.

Anonim spunea...

Provizoriu tot imi iau si eu un pistol de lipit. Pe viitor, am vorbit cu administratorul, am dat comanda pentru un model upgradat de letcon cu ultrasunete ca in Star Trek si imi au si ecuson.

Anonim spunea...

@Tapirul,
a, e o poveste mai lunga.
Bref, a zis ca ne face perimetru special experimental. A citit intr-o revista de stiinta si tehnica mai veche despre piramida energetica si acum trage fire de 12'' si lipeste bobine cu cristale pe toate contoarele.
Cum pe cele 3 scari sunt 80 % pensionari a zis ca devenim lot experimental si pentru clinica de la Ana Aslan, in plus ne-a promis ca nu mai platim Internetu la UPC ca il prindem direct. Nu vad inca un progres decat la consumul electric dar probabil ca o fi de la frig.

Turambar spunea...

@ Tapirul: si tu ai prins vremea, bre, cand in spatele caminelor din Grozavesti era teren viran, peste care trecea linia ferata de maidan? Pe-acolo m-au alergat tiganii o data.

Si eu fac parte din generatia celor care au carat mancare cu rucsacul de-acasa, cand veneam cu trinul.

Mama lui de trin. Veni-i-ar numele sa-i vina, sa-i caza rotzile, sa-i putrezeasca shinele, sa i se topeasca carbunele in cuptor, firele de la transformatoare, sa nu mai aiba nici bani, nici angajati, nici noroc in viatza, de cum a putut cefereul sa-si bata joc de tineretzile noastre. Mama lor. May they rot in peace :(

Turambar spunea...

@ Anonim: probabil ca efectul este proportzional cu massa, cum i-ar shade bine unui efect in fizica. Si atunci cei mai cashtigatzi din experimentele cu piramide violete de pe scara voastra vor fi cu sigurantza carcalacii. Atentie! Suntetzi pe cale sa obtzinetzi o specie de super-gandaci, care in 320 de generatzii (1 an si 3 luni) vor cuceri lumea.

Anonim spunea...

Grozavesti zicetzi, heheheee, am fost de fata la geneza maidanului,
eu eram de serviciu pe etaj la ultimul camin dinspre metrou in ziua in care a venit Ceashca in 89 si pe un podium de la capatul platoului a decis sa se demoleze vechile depozite. A dat de 3 ori din mana...gata.

Anonim spunea...

Da, stiu ce vreti sa spuneti, nu aveam unghi, era putin decalibrata si vantul batea din directia mea, am decis sa nu imi stric reputatia.

Lilith spunea...

Pai revolta am inteles-o, dar concret ce se poate face?
Se baga cineva la un mitig de protest impotriva cainilor, a primariei si a tuturor idiotilor care nu vor sa fie eutanasiati cainii?
Castigul astora care protejeaza cainii este ca sunt mult mai bine organizati decat cei care nu-i vor in strada.

Liviu Busioc spunea...

Domnule Tu va multumesc pentru ingaduinta si pentru faptul ca am inteles inca o data de nesansa gandirii problematice in contradictoriu cu gandirea unilaterala barbara.
P.S. Ma incapatanez totusi
preferinte filme fara ierarhizare
Dog Day Afternoon
The Shining
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Down by Law
Brazil
In the Heat of the Night
Dom za vesanje
All That Jazz
Professione: reporter
Ostre sledované vlaky

Turambar spunea...

:shrug: atitudinea dvs superior-invaziva, exemplificata prin sintagme depreciative de genul "stuporile dvs educationale sunt majore" sau "cred ca este bine sa va abtineti", nu are cum sa atraga altfel de reactie.

da, sunt mandru ca am certitudini si ca imi curg pe tample. una din certitudinile mele specifice unei abordari barbar-energetice este ca in orase cainii nu au ce cauta brambura pe strazi, pen' ca afecteaza viata comunitatii. vrei caine? tine-l in apartament si plimba-l si ingrijeste-l si fii responsabil pt conduita sa. nu vrei deranj? atunci harsht, fanica! rashket, tantzo! manushi, bibicule...

in rest, numai de bine. lista dvs de finaluri de film este ca o raza de soare. All That Jazz - intr-adevar un alt final apoteotic, care e si in inima mea. Trenuri bine pazite, desi il am de ceva timp printre muultele filme din colectie, nu l-am vazut inca.

Nobody's perfect :)

sese spunea...

mireille, in prima mea iesire vestica, si anume in judetul Londra, hat long time ago, m-a frapat ca nu aveau nici urma de maidanez. l-am intrebat pe un bastinas cum? si mi-a raspuns simplu: cam prin 85, intr-o noapte, au maturat toata Londra cu garda nationala si au cules toate cotarlele. da, au avut reactii gen BB fro'doua saptamini. dup'aia liniste. nici hamham nici jurnalisti oripilati. personel, votez cu base numa'si numa'ca a mai curatat din javre. yeap.

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala spunea...

Bravo, maestre! You made my day. Pe 2 ianuarie m-a muscat un maidanez care era de fapt un caine de vanatoare crescut violent si aruncat in strada de stapani dupa ce a sarit inclusiv la ei. Bruta poate ataca oricand copii si oameni care trec linistiti pe Str. Paralutelor din Militari. Din cauza muscaturii sufar si acum. Sper ca inca nu am turbat :-)

liviu busioc spunea...

Da All That Jazz. Parca acolo este replica "am fost in interiorul tau si am vazut frica de moarte ca ai fi obisnuit si nu special"

Aura Matei spunea...

Vai ca bine ai grait! Vai cum am mai scris si io despre criteriile tampe pe care le folosim ca sa zicem ca putem omora un porc, dar nu si un caine. Vai ce ii mai urasc pe cainii astia si pe cei care le plang de mila lor, dar nu copiilor si NOUA!! Egoisti si indiavidualisti nenorociti care vor in mod nenatural sa-si apere integritatea corporala!!

Turambar spunea...

:) Vai doamna, ce suflet rau si medieval avetzi in interiorul coastelor. Sa nu va para rau Dvs de aceste biete fiinte care de maniera cea mai eleganta si stiintifica se agrega in agregari specific canine, spre deliciul celor care administreaza dozele anti-rabice

Tz tz tz. Ce sociologi nemilosi produce aceasta societate medievala romaneasca. Zau ca-mi vine sa emigrez in Frantza, tzara cainilor vagabonzi pe toate strazile

:)

Anonim spunea...

@Turambar,
sociologii nu e nemilosi, ei nu aplica teste pe animale...

Turambar spunea...

Neah. Sociologii nu e nemiloshi. Ei e doar rai. Plain good ol' meanness.

:)