joi, 11 februarie 2010

Quote of the day

Intrebare
Care-i povestea cu miscarea de rezistenta? despre ce e vorba pana la urma? Si de ce cu Tuca?

Bogdan Naumovici
Este vorba despre o alta imagine o Romaniei, despre faptul ca exista oameni ok, care isi fac treaba "cu bun simt si responsabilitate" (pot s-o citez, ca eu am facut-o :), ca exista si alte valori, impartasite de mai multi oameni decat lasa mass media sa se vada. Cred sincer ca exista sute de mii de oameni ok, satui de tot ce nu merge bine in Ro, care s-au retras in micile lor bule in care se straduiesc sa fie bine. Miscarea de Rezistenta vrea sa le arate ca sunt multi ca ei si sa ii uneasca, intr-un efort de a face tara asta o tara in care sa iti placa sa traiesti.

De ce cu Tuca? Pentru ca da carti, la fel ca Adevarul, dar da carti romanesti. Pentru ca da CD-uri, dar le insoteste de un ziar intreg despre artistul respectiv. Pentru pune 30 de ziaristi sa munceasca 3 saptamani doar pentru a dezgropa povesti si date despre Dona Dumitru Siminica, un lautar de geniu, uitat demult. Pentru ca intr-o tara de manele, el se ambitioneaza sa faca in fiecare an Folk You!. Mai zic?

Bogdan Naumovici, interviu Hotnews, 9 feb. 2010

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cum facem sa iesim din bule? Sunt intr-adevar o gramada de oameni din categoria asta...

Anonim spunea...

pai da.. ca moartea unui ziar trebuie facuta si cu acceptul si unui publicitar si omul tuca incepe sa fie pus pe margine la JN deci e necesar ceva PR. e elegant modul cum o spune dar a da ceva la pret de dumping un produs nu reprezinta o strategie fatastica de marketingt, iar chestia cu sprijinitul culturii nu o mai inghite nici echipa lui vociulescu.

Spiritul timpului spunea...

Nu ma consider unul din bule! Respect Folk you si Tuca!