vineri, 5 februarie 2010

O discutzie pe marginea metodologiei

lol. nu credeam in vecii vecilor amin asha sa-mi ajute sfanta probabilitate si distributzia aleatorie ca o sa ajung sa fac trimiteri si sa ma uit si sa va propun sa va uitatz la oteve shi la pavel corutz. Pardon, sa scriem cu majusculele specifice numelor proprii, sa nu se interpreteze umbre de subtext depreciativ: Pavel Corutz. oteve nu poci caci ca sa scriu cu litere mari de tip majuscul, ca-mi intzepenesc falangele digitale de la degete :) :p

Ei, dragii moshului frivol, iete ca o facem si pe-asta. In nemernicia noastra, ca un animal adaptat, care se deda schimbarii si curgerii timpului, a mintzii si a structurarii prejudecatzilor valorice, iata ca a venit vremea sa ne ingrijim de cele ale metodologiei celeste si sa va propun spre veshnica cugetare si spre adanca analiza fenomenologica si gnoseologica si salbatologica urmatoarele filmuletze care cu sigurantza au produs, produc si vor produce efuzii largi de indignare, creshteri spectaculoase de presiune intra-craniana si expletive verbale cu iz de pucioasa.

Deci, doamnelor si domnilor, sa curga blasfemia, sa cada trasnetul cel bine directzionat de Zeus si de Krishna si de Elohim, sa arza cu mare ardere si intreita furie acest blog si aceshti pixeli de rebeliune cognitiv-comportamentala. Urmaritzi cum se bat ideile in creeri.

Maestre, da-i sa curga...

:)

Courtesy of LP, aici si aici .



3 comentarii:

Anca spunea...

Mi s-a si pus un sinod ecumenic in gat. :)))

Dan Selaru spunea...

Pai bine stralucitorule cu de-alde d-astia-mi apari pe firmament. Une-i Bertrand Russel? :-))

Turambar spunea...

Russel a murit. E la dreapta judecata a Tatalui. Sta la coada la Iad, sa-l primeasca Mr Bean. In schimb, distinsul domn Pavel Corut e cat se poate de viu si de sanatos si de incisiv si de nebun la cap. Inseamna ca el are mai multa dreptate decat Russel, care sta la coada la Iad, sa-l primeasca Mr Bean.

:)