vineri, 5 februarie 2010

Nu uitati!

Maine sambata 5 februarie la orele 14:00, pe stadionul Tineretului, la Federatia Romana de Rugby, langa Arcul de Triumf si langa Manastirea Casin, echipa nationala de rugby a Romaniei intalneste echipa Spaniei in meci de calificare pentru Cupa Mondiala de Rugby din 2011.

Meciul e important, ca de altfel toate meciurile de calificare de aici incolo - trebuie sa batem in toate pentru a ajunge in Noua Zeelanda la anul.

In consecintza, dragi iubitori ai violentzei sublimate, riguros controlate si ai sportului de huligani jucat de gentlemeni, va astept maine sa incurajam impreuna echipa noastra nationala de rugby, care va juca pe un teren perfect curat :) intru gloria rugbyului, intru calificarea la Rugby World Cup 2011 si intru inmuierea de oase a ibericilor, mama lor de meridionali.

Hai Romania! Ne vedem in tribune!




9 comentarii:

transildania spunea...

hai romania! avem nevoie de victorie si 4 eseuri pentru punct bonus!!

Anonim spunea...

Infrangere la 5-10 puncte.

Turambar spunea...

Anonimule, poate primesht o smetie dupe ceafa ta anti-patriotica si pesimista si defetista si nashpa si pe urma, indiferent daca pierdem sau castigam (stai linistit, o sa castigam), poate te punem sa mutzi la loc zapada pe teren. Ai grija, ca e multa zapada de pus la loc...

:) :p

fly-half spunea...

pana la urma cand se joaca?

Turambar spunea...

Pe 27 martie.

http://frr.ro/2010/02/06/romania-spania-pe-27-martie/

ameţitul spunea...

sâmbătă n-aş fi putut veni pe motiv de mers la o nuntă, pt. mine cel puţin e bine că s-a amânat.
ai idee, care-i faza cu biletele, rămân valabile astea, se dau banii înapoi şi se scot iar la vânzare sau cum? să ştiu şi eu dacă în martie am şanse să găsesc.

Turambar spunea...

Biletele au anuntat ca vor fi valabile pentru meciul urmator, cel cu Germania, de la sfarsitul acestei saptamani. Se pare insa ca si sambata vremea va fi la fel de neprielnica, deci vor fi probleme de tinere a meciului si cu nemtzii.

O varianta ar fi sa se joace la Baia Mare, dar inca se discuta.

Oricum, gasesti bilete fara probleme la ghiseu la intrare pe stadion, ca niciodata nu sunt atat de multi spectatori incat sa se joace cu casa inchisa :)

ameţitul spunea...

când cu Fiji nu mai aveau în ziua meciului decât la tribuna II, si am ratat ocazia de a întâlni blogări de seamă :) aş vrea să-mi iau mai din timp.
e, mă interesez eu.

andrei popescu spunea...

Ofer schimb de comentarii, cu vedere la strada. mai ales ca impartasim aceeasi tzatza. despre matza mai vorbim.

www.rugbyfactsandpeople.blogspot.com.

nou! din 8 ianuarie, satul sa caut informatii pe site-urile romanesti, mi le scriu singur.