vineri, 5 februarie 2010

Cin' sa fie, cin' sa fie?

Cin' sa fie? Cin' sa fie?
Cu burta shi cu chelie,
Cu lopata temelie,
Restul, spor si bucurie
Pentr'un meci din februarie.




Cel care se holbeaza fara caciula la camera este Florin Besliu, colegul si prietenul de la Old Boys, antrenor la copii la Grivita. Cel care se holbeaza cu caciula este Alin Petrache, presedintele FRR, fost international si mare om mare caracter, care a muncit ieri de i-au sarit capacele. Iar cu voia Dvs ultimul pe lista acestei fotografii document...

A, sa nu uitam: a fost si Chinezu, dar el nu e in poza, deci nu se pune. Ce nu se fotografiaza nu se vede (decat la TV. Huooo! Vedetooo! :) :p). A mai fost si Rekinoo, dar el a venit atat de tarziu si a muncit atat de anti-capitalist shi de putzin, incat nu ca nu se pune, ci se penalizeaza, se amendeaza si se placheaza. Se penalizeaza de catre Nicu Ungureanu, se amendeaza de catre Turcu si se placheaza de catre Nita.

:) :p

Courtesy of Adevarul, care a trimis fotografi sa ne fotografieze in momentele noastre cele mai fizice din viatza.

:)

6 comentarii:

Camil Stoenescu spunea...

datul la lopată face...intelectul frumos :)

Turambar spunea...

Nu simt nimic. Am acelashi intelect buretos. Simt, in schimb, o spinare intzepenita shi nishte maini dureroase, de la prelatele trase :)

Camil Stoenescu spunea...

păcat că am avut examen, altfel aș fi participat cu dragă spinare :)

vera spunea...

Ce frumos...

Bravo!!!!!!!!!!!


Si gasesc ca acest post ar putea fi adaogat - cu o mica dispensa de strictetze, sub forma de comment, la postul tau mai vechishor: ce te-ar face sa ieshi in strada? Iaca, acesta este un raspuns.

Turambar spunea...

Neah. Asta nu a fost iesire in strada, doamna. Asta a fost ieshire in zapada. In strada ieshi sa strigi si sa urli si sa protestezi si sa dai cu pietre si sa fluturi steaguri si alte obiecte contondent-simbolice. In zapada iesi sa itzi afirmi valorile :)

Florin Pîtea spunea...

Ăsta da spirit civic. Felicitări!
Chiar mă întrebam ce face Turin Turambar cînd nu omoară balaurii cu sondaje de opinie... :D