vineri, 15 ianuarie 2010

Zice ca

Zice ca AN presedinte plin. Victorash presedinte secund, de-ala executiv. Cristi D presedintele al treilea, pe postul asta al Biroului National nu-stiu-cum, unde este ANeul acum. Si ca Dragnea pe post de secretar general. Trebuia initial sa fie Nica, dar intre timp s-a modificat schimbarea.

Zice ca Mircea pa.

13 comentarii:

quin spunea...

:))) mare schimbare... "ori să revizuiască, primesc! dar să nu se schimbe nimica, ori să nu se revizuiască, primesc, dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele esenţiale"

Phaim spunea...

Dom' profesor, astea sunt informatii de miercuri-seara;)

Umbla si alte vorbe prin targ:
- cica Nastase il pregateste de fapt pe Ponta pentru Presedinte prim. Va purta el povara campaniei interne, pentru a face un switch cu Ponta la final. Deh, dosarele!
- Diaconescu e in dilema, primind si de la Nastase si Geoana promisiunea numarului 2 in PSD. De Mitrea stie ca nu poate polariza. Ce promite Nastase e mai greu de crezut, ca e si Ponta in peisaj.
- Dragnea e tot prin Brazilia, unde asteapta sa vada cum evolueaza lucrurile. Si, bineinteles, sa-i creasca cota in partid.

Turambar spunea...

Depinde de care miercuri este vorba...

Si sa stii ca de catziva ani pana si barbarii canibali din Brazilia au semnal la telefon, acolo pe plajele alea aurii ale lor cu nisipul fin unde se delecteaza cu cate un rinichi si o tibie de european

:) :wink:

Ovidiu spunea...

Da' tu vrei să ne pară rău că-l pierdem pe Geoană? :P

Turambar spunea...

Nostalgicule... :p

Phaim spunea...

Semnal, semnal, dar daca n-ajung semnalele publice in Romania...Nu mai bine ne inchidem in cochilia noastra pana le simtim, ca sa nu sarim apoi in sus degeaba de bucurie?Reteta stiuta:).

Adevar trist insa c-a ajuns ditai partidul sa stea dupa toanele de femeie insarcinata ale lui Dragnea;)

P.S. Cum revelatiile lui Dragnea sunt recente, miercurea cum ar putea fi?:)

Turambar spunea...

Miercurea mea e una mai veche, de dinainte de patimile lui Dragnea :)

Phaim spunea...

Ca sa traducem, patimile lui Dragnea pot pune capat patimilor lui Nastase:). Ca tot se intreba AN cine va rezista in PSD pana la capat noii calatorii prin desert.

Macar discursiv, PSD vrea sa fie poporul ales...

Anonim spunea...

Ce mă distrează oamenii ăştia care predică socialismul în pustie. N-am mai trecut pe la şcoală, şi deodată au sărit la AN şi Mitrea and stuff.

Messieurs, parcă era nevoie de o reconstrucţie doctrinară, nu de împărţit fotolii capitonate cu catifeaua ponosită de la revoluţiile (puciurile trecute).

Informaţiile mele, care este de la adevărata mama omidă lucrătoare în anticamera lui Băsescu, aia care l-a făcut pe Geoană să piardă punctajul ăla al bun de la faimosul Faim, este că AN. Nu de alta, dar s-a plimbat suficient prin deşert. De unde ştiu, iaca de-aci, că doar nu vorbea degeaba de cămila din Dobrogea natală marinarului (http://nastase.wordpress.com/2007/07/16/lecturi-de-sfarsit-de-saptamana/).

Turambar spunea...

Pai asta zicem si noi, stimabile (stimabilo?): AN.

Stai tu linistit(a), ca nu-i freaca grija doctrinara pe Brutushii moderni si contimporani. Taishul cutitelor sacrificiale nu are nimic doctrinar in ascutzimea sa lipsita de mila. It's about power, not values and ideas.

Phaim spunea...

Reconstructia doctrinara se face si ea dupa metoda: relaxat, la manivela sau prin import (din Marea Chinei, de preferat).

Buna metafora aceasta a camilei: oare cum o fi sa-ti faci rezerve si sa nu poti sa consumi cand ai nevoie? Desi n-avem rapuns la intrebare, avem finalitatea: o candidatura. Rational vorbind, fara flacari si flacarui:)

Călugăru spunea...

Mă semnez, căci văd că nu am fost recunoscut şi nu mi s-a simţit lipsa.

Iar ţie, Costine, ţi-am zis că se întoarce Năstase de acum vreo 3 luni.

Phaim spunea...

@Calugaru
Cum sa nu te recunoastem? Exegeza in privinta lui AN nu detine nimeni ca tine:)

Si eu iti spun ca AN nu ajunge presedinte al PSD, orice ar fi. Punem pariu:)?