miercuri, 6 ianuarie 2010

Realitatea e virusata

Facand revista presei in aceasta dimineata, am ajuns si pe Realitatea.net. Da, stiu: nu ar trebui sa ma bag in chestii urat mirositoare de la moguli :) :p

Si cand colo, ce-mi vaz ochii pop-up-ului de la antivirusul nostru de nadejde, NOD32, manca-l-ar tata sa-l manance pe el de virus priceput si performant si harnic si degraba aparatoriu de riscuri si vulnerabilitatzi. I'auzi i'auzi, copy/paste din log:

http://media2.gruprc.ro/surse/js/close_function.js
JS/TrojanDownloader.Agent.NRL trojan
connection terminated
Threat was detected upon access to web by the application:
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe.

Ahaaa. Care va sa zica asha, domnule mogul virtual. De'asta imi eshti. Imi virusezi bunatate de computador de tip leptoc pen' ca eu, in mare'mi marinimia'mi browseriala, catadicsesc sa itz fac rating de dimineatza.

Mama voastra de profitori. Nimic nu va mai ajunge pe lumea asta. Dupa ce ne'atz virusat la creeer cu televiziunile voastre de nisha (da, da: aici intra si mogulul meu, nu doar alalantu, ala schiopu), acum vretz sa ne virusatz si pe bune, temeinic si softwarizat. Care e urmatorul pas? Sa'mi virusatzi mashina, eu sa trad de volan dreapta si ea sa o ia la stanga? Tz tz tz. Ce oameni. Ce moguli. Ce virusi. Ce mass-media de tot virusul...

:/

3 comentarii:

Camil Stoenescu spunea...

te iubim, javascript :)
(AVG isi face la fel de bine treaba. si e free :D)

bogdanic spunea...

De fapt mogulu' dorea sa viruseze cooperativa ca poate iese mai fericit in sondaje ...
Matale erai mijlocul de patrundere...

dhaarth spunea...

oare baiatu` simpatic de a inventat virusul, ca sa arate slabiciunea windows-ului lui gates, stie de treaba asta? si ce are de spus? au, si daca e mana in mana cu mogulul? fugiiitti! dar chiar: a aparut vreun film in care sfarsitul lumii vine prin virusarea tuturor computerelor?
ce mesaj va apare pe monitorul meu daca se preconizeaza sa fie asa ceva real? sper ca nu vreun sondaj!