duminică, 31 ianuarie 2010

Donare de sange

Scuze ca postez atat de tarziu, dar de-abia acum am ajuns acasa.

In cazul in care sunteti dispusi sa donati sange, FRR (adica Federatia Romana de Rugby) a aranjat maine, luni 1 februarie, in cadrul intalnirilor trimestriale de donare, un laborator mobil impreuna cu cei de la Institutul de Hematologie. Asa incat sunteti asteptati sa veniti intre orele 8:30 si 11:00 la sediul FRR din Bd Marasti nr 18-20, sector 1, Bucuresti, indeplinind urmatoarele conditii:

- sa nu fi baut alcool in ultimele 24 de ore (stiu, e din scurt; daca se poate)
- sa fiti sanatosi (mai ales in privinta bolilor cu transmitere prin sange: hepatita B, hepatita C, SIDA, sifilis). Lista completa este: sa nu ai / sa fi avut hepatita (de orice tip), TBC, sifilis, malarie, ulcer, epilepsie, diabet zaharat, boli de inima, boli de piele sau miopie.
- sa aveti intre 18 si 60 de ani
- sa aveti cel putin 50 de kile


In cazul in care va lasa inima, va asteptam sa dati un pic din viata voastra pentru viata altora. In cazul in care e prea din scurt, nu-i nimic: FRR va organiza si peste 3 luni acelasi lucru. In plus, puteti oricand sa va duceti la sediul Institutului de Hematologie sa donati sange.

Daca veniti, nu uitati sa mancati ceva de dimineata. In ciuda stereotipului vehiculat, e mai bine sa mananci inainte, mai ales proteine.

:friends:

2 comentarii:

Starbuck spunea...

Doar de curiozitate, ce treaba are miopia ? O sa trec pe acolo, sa vad ce si cum.

mack spunea...

păi chiar aşa. plus că sînt mioapă de o sută de ani, şi m-au primit la donat acum vreo zece...