duminică, 24 ianuarie 2010

Dets uai laif iz biutifal

E o telecomanda cu un receiver. O primise de la primarie. Pentru ca acceptase a primit aspirator parca si inca ceva.

Distractzia pe gratis continua aici. Unde aici? La zoso, evident, marele creer disruptiv al lumii noastre cea lipzita de zenz, dar plina de reitingz.

:rofl:

PS: Dau o bere cu contzinut ridicat de amidon primului care da definitzia corecta a unui pipalmetru.

PPS: Dau un sac de cartofi cu contzinut ridicat de alcool primului care vina sa ne ofere dovada stiintzifica, indubitabila si irefutabila a faptului ca pipalmetrele egzista, ca nu este instalate de masonii lu Sarbu si ca agentziile n-are nimic de-a face in aceasta cabala matematico-statistica.

PPPS: Dau trei saci cu banane egzpirate celui care egzplica ce e aia algoritmu BARB. Ca, drept sa va spun, si eu am cam uitat...

:rofl: again

6 comentarii:

Dan Selaru spunea...

http://www.nielsenmedia.com/lpm/images/localpe1.jpg

http://weblogs.baltimoresun.com/entertainment/zontv/peoplemeter050309.jpg

friskyada spunea...

De cateva zile, directoarea Scolii Centrala din Bucuresti, prof Maria Cojescu, a fost demisa din functie in mod abuziv. Intregul corp profesoral, impreuna cu elevii liceului, isi manifesta public nemultumirea fata de decizia fundamentata pe criterii politice a Inspectoratului printr-o petitie pe care o gasiti la adresa :

http://www.petitieonline.ro/petitie-p68925055.html

Spuneti NU imixtiunii politicului in educatie, spuneti DA adevaratelor valori, traditiilor veritabile!!! Doamna prof. Maria Cojescu, prestigios istoric si un caracter remarcabil, este unica persoana in masura sa conduca Scoala Centrala.

Dupa ce semnati, dati mai departe, pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa sustina cauza Scolii Centrale.

Turambar spunea...

@ Dan: :p Nu se pune: ai copiat.

@ Frisky: :blink: what the...? :blink:

Mihai spunea...

1. pipalmetru e chestia aia de se pune la oameni in casa ca sa numere cati bani primesc mogulii pe programele lor TV.
2. ezista, da' n-avem dovezi. Deci sunt axiomatice.
3. BARB e un algoritm prin care se asigura ca mogulii isi iau banii pe bune si ca nu iese ca la ultimul exit poll. Dar daca s-ar pune pipalmetre si in hoteluri, sa vezi atunci ce sus ar fi canalele cu prOn. Si cum ar lua mogulul Heffner de la gura la astia autohtoni. Morala: nu se pun pipalmetre in hoteluri ca nu vrea sarbu si motanu'.

parvan spunea...

Daca n-ai 10.000 de "trecatori" ... nu stiu daca esti calificat sa pui astfel de premii pe curiozitati mimate ;).

Ai fi putut incerca la televiziunea poporului ... dar aia-i virtuala ca am intrebat niste cunoscuti din popor si zic ca nu prea se uita. In plus n-au gasit-o nici pe elodia.

Cel mai corect din partea ta e sa-ti iei berea, cartofii si bananele ... si sa te duci in cea mai apropiata statie de autobuz cu doua afise mari pe care sa-ti scrii "promotia". Daca-ti alegi bine statia vei gasi 10k de oameni si vei gasi si din cei dornici sa-ti ia cartofii, berea sau bananele :)

Aia-s "oameni adevarati" si-s mai multi decat in orice sondaj in care diversi "violeti cu diplome" din lumea intreaga incearca sa-i disturbe pe oamenii (pseudo)curiosi ... oferindu-le alte raspunsuri decat cele de care erau oricum siguri.

PS: Am totusi o nedumerire teoretico-mistico-branduistica .... daca chiar gaseste pe unu care n-a citit "contractul de la aspirator" si zice ca are cutia in casa, ... si norma de reprezentare a celui gasit este peste 10.000 de indivizi .... atunci putem spune ca asistam la sinuciderea in direct a usp-ului ... cel mai reprezentativ om pentru media romaneasca? :)

Succese :(

Turambar spunea...

:( Eu n-am, dar stralucitoru de zoso are. Si vrea sa gaseasca pipalmetru de aur, sa dea la gioale la validitatea lu masuratoarea lu peshte statistic

:)