luni, 18 ianuarie 2010

The Bad MoFo Project

Sunt momente in viatza cand ai nevoie sa fii limpede la cap. Si atunci asculti Bach. Sunt momente in care ai nevoie sa fii mellow la corason. Si atunci asculti Brel. Sau Miles. Sunt momente in care ai nevoie sa fii rau. Da' rau, frate. Si atunci asculti Rage Against. Sunt momente in care simti ca te urci pe pereti. Si atunci asculti Van der Graaf. Sunt momente in care ai nevoie sa conduci. Si atunci asculti trance. Sau Mozart.

Si sunt momente in care trebuie sa fii plin de viatza, dar nu prea plin de viata. Sa fii energetic, dar nu habauc. Sa dansezi, dar nu sa te zbuciumi. Sa lucrezi, dar sa nu te concentrezi pana la rosu. Sa incepi saptamana, dar sa nu injuri. Sa iti bei cafeaua, dar sa nu intri in fibrilatzii. Sa itzi legeni copilul care nu doarme, dar sa nu faci din asta o corvoada. Sa te bucuri, dar cu masura. Sa fii in ritm.

Si atunci, doamnelor si distinsi violetzi, atunci ascultzi funk. Ascultzi funk. Ascultzi funk.

Ceea ce va doresc si Dvs.

Johhny Hammond - Shifting Gears (1975)



Herbie Hancock - Hang Up Your Hangups (1979)


Idris Muhammad - Crab Apple (1977)


PS: Toate piesele de mai sus sunt de pe primul volum al unei compilatii de funk exemplare: Pulp Fusion, ca de fapt de aici a plecat totul, la cafeaua din aceasta dimineatza de inceput de saptamana.

Pulp Fusion, marea descoperire personala a anilor trecuti. The real spirit of bad ass mofo. The music that makes Shaft look pink. The groove of the world. O gasiti aici. Sau pe What.CD, pentru cine are cont acolo, in cazul in care nu prea sunt seeduitori.

7 comentarii:

Anca spunea...

Teeeenchiu, missster, made my morning! In exchange, with sugar on top. :)

Turambar spunea...

:)

Camil Stoenescu spunea...

eu la chestia cu energia bag Rammstein :D

Groparu spunea...

Da' o Romica Puceanu...? Este?

Turambar spunea...

Romica Puceanu? Stai asha, sa caut in cartea de telefon din Bronx :)

bujold spunea...

You were kicked from #what.cd-invites by ZeroBot (Your entire country [Romania] is banned from the invites channel. This is because of the very high proportion of users from this area being bad for the site - either leechers, traders, sellers and/or cheaters.)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dear Turambar - what. cd to say?

Turambar spunea...

Hmmm. Sorry. Nu am invites. :(