luni, 14 decembrie 2009

Slava Domnului!

Slava Domnului...

Si atit.

8 comentarii:

Anonim spunea...

?

Turambar spunea...

:/

Sergiu spunea...

De ce intrebarea despre intentia de vot, in cazul unui nou tur II, e pusa dupa cinci intrebari despre frauda ?
Ca sa nu mai spun ca astfel de sondaje nu se fac in cadrul unui eveniment in derulare, cand nu s-a finalizat evenimentul pentru a se contura o opinie...
Dar, ce sa mai zic.....
As mai preciza ceva....Am gasit o postare de-a ta in care ai spus ca la exit - poll ati luat in considerare si diaspora (dar ati anticipat o prezenta de 100.000 de persoane, iar nu de 150.000)....in cazul asta eroarea e mai mare de 0,93% (caci ai raportat aceasta eroare la rezultatele pe Romania, fara diaspora)...adica undeva la 1,2%....am dreptate ?

Anca spunea...

Si duhului tau. :D

Sergiu spunea...

Cele spuse mai sus nu schimba cu nimic parerea excelenta pe care o am despre Turambar.

Turambar spunea...

Sergiu: am luat in considerare diaspora doar in turul I. Pe urma, cand am vazut ca ne-am cam fript (scorul cel mai mare la Basescu), ne-am potolit. Am facut calcule interne, evident, pentru cunostinta noastra proprie si personala, insa nu le-am mai inclus in comunicarea datelor.

Anca: :)

Camil Stoenescu spunea...

ca a Lui este puterea si marirea si slava :)

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala spunea...

Stii de ce te-ai expus la critici, nu? Pentru ca s-a pupat sondajul tau cu iesirea lui Geoana de ieri. E posibil ca asa sa fi iesit datele insa ma intreb cum, a crescut asa mult oprobiul public anti-Base in ultimele zile? Eu stiam ca exista fenomenul de aliniere in spatele castigatorului, parca...Cum e, maestro?