sâmbătă, 19 decembrie 2009

Fugiti! Vin fino-ugricii!

lol. Ce se intampla cand se intalnesc fino-ugricii cu indo-europenii? Pai, in afara de invazia tiganilor in Finlanda, se mai intampla ca se pune si de-un dezmatz audio-video.

Ca in acest hiper-super-califragilistic exemplu de Shiva meets Väinämöinen, cand Ravi Shakar vorbeste Sami si cand Bollywood is directed by Aki Kaurismäki.

Enjoy. Viitorul este azi, si azi este complicat. Globalizare metisare hollywoodizare si multa sare. Va bagati picioarele in apa cu sare si admirati pacea intre popoare.

:rofl:

Courtesy of CTI97, de la care iau din ce in ce mai multe chestii faine si hilare.

4 comentarii:

Camil Stoenescu spunea...

faină chestie. material de studiu pentru xenofobi și naționaliști

vera spunea...

Problema mea e ca ungurii nostri, pentru care am avut mare atractzie si i-am votat repetat, s-au molipsit de la majoritari si sint la fel de porci si de macho si de penali, ca orice hrebenciuc sau michi shpaga. Asa ca, ce mi-e ca e roman, sau ungur? un ministru neprofesionist si hotz e, pentru mine - cetatzean care de 20 de ani lupt pentru drepturile minoritatzilor, TOT UNA.
Si cred ca nici disponibilitatea lor atotcuprinzatoare de a se baga in pat cu ORICINE nu e motiv de fericire pentru noi. In fine, pentru mine.

Turambar spunea...

Vezi ce se intampla daca votezi cu ungurii? Mai bine votezi cu ai nostri, verzi si romani ca brazii. Cu pesedishtii sau cu pedelishtii sau cu penelistii sau cu peremistii sau cu...

Sau stii ceva? Ia mai bine sa votam cu ungurii, ca zau daca nu ai dreptate. Mama lor de politruci comunisti etnici romani.

:rofl:

Richard spunea...

Väinämöinen,the name of my tomcat, met in 1991 and dead in 2008. He is in Walhalla of cats, i hope so :).