sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Vin alegerile!

Cu dedicatie pentru Remus Cernea. Asta te asteapta, pletosule.

Respect, man, respect...



6 comentarii:

Unknown spunea...

\
Yeap. I've seen zis movie.
Iz a killer =))))

Anonim spunea...

Intamplare adevarata: azi-dimi, il iau la descusut pe tata-meu(70 de ani), pesedist convins, fost iliescian, actualmente "orice, de la PSD sa fie", despre dezbaterea de aseara. Asta echivaland cu bagatul batului prin gard(eu- pro- Dictator). Recunoaste pt. inceput ca Tiranul a fost peste asteptari(se astepta la scandal, vitriolari), il tamaiaza pe Turcescu si incepe sa-l laude...pe Remus Cernea. Stupoare din partea mea(vorbeam cu un autententic iliescian, genul pe cale de disparitie naturala)! Ca vorbeste f. bine, ca are miez discursul sau, ca i-a placut mult(nu l-a vazut decat la dezbatere, nu stie nimic despre el). Singurul repros: sa-si tunda pletele. Ca ii prevede un viitor mare, ca in 8 ani ar putea ajunge un Titulescu.In consecinta, ar fi singurul pt. care ar vota in viitor in dauna reprezentantului pesedist.
M-a dat peste cap; acum am de lucru sa revizuiesc nishte chestii. :)

ipo spunea...

Mda, Bright Eyes :)
http://www.youtube.com/watch?v=IHDcsT-9aj0

literelibere spunea...

merita sanctionati cei 3 detestabili printr-un vot acordat unuia care n-are nicio sansa la alegerile astea. daca mai ramanea in cursa Duda, eu cu el votam.

Cezar spunea...

Si eu vad un mare potential in Remus Cernea. Si sper sa aiba inspiratia de a nu pierde acest momentul de dupa alegeri ci sa profite de el si sa inceapa sa isi contruiasca un partid puternic. Va avea nevoie in viitor. Nu poate sa mizeze doar pe discurs si pe idei noi. Ade nevoie si de o structura care sa il sustina.

Turambar spunea...

Nu are decat o singura solutie: liberalii.