sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Uite de ce castigam pariul

Auzi, dom' candidat? Uite de'aia.

Deci pe ce facem pariu?

:(

6 comentarii:

parvan spunea...

Si tu acum vrei sa jefuiesti omul :((

N-auzi ca poate sondajele e gresite... si poate poate se retrag ailalti ... sau citeste lumea pe garduri cum e cu bun simtul :))

PS: in linkul cu pricina e doar o parte din explicatie. insa cu strategii si istoria... n-are cum sa greseasca :)

Dan Selaru spunea...

Daca mai face Geoana doua tumbe poate-l pierzi. :-)

Traian spunea...

Turambare, prostanacul si-a luat un upercut la ficat daca-l dubleaza Crin cu niste directe la barbie in ultima saptamana ( ca material s-at gasi, sacul de box psd e mare ) sa nu pierzi pariul. S-au mai vazut cazuri. Dar repet: depinde de directele la barbie. Urmeaza ultima runda, lets get ready to rrrrrumble !!!

Turambar spunea...

@ Cristi: :)

@ Dan: :) :)

@ Traian: Neah. Daca te uitzi la sherpishori (o sa-i pun azi sau maine, poate dupa ce il analizez si pe asta telefonic terminat ieri) o sa te convingi ca nu mai intorci mortul de la groapa si nici pe 16 nu-l mai faci 25.

Sergiu spunea...

De acord, dar ar putea sa-l mai scada un pic pe geoana. pana acum geoana nu a fost tinta atacului celorlalti candidati. Pana acum a fost base. E o situatie noua.....

Cristian Banu spunea...

"E băiat bun, da' l-a stricat anturaju". Adică, m-a înjurat el de mamă, tată şi copii, dar îl iert că nu ştie ce face, e băiat influenţabil. E bune voturile liberalilor în turul II. Să vezi ce mişto o să-i ridice mingile la fileu după amiază şi ce grozav o să iasă Crin.

Oameni buni, de o săptămână încoace, de când a devenit clar pentru staful lui Băse că pierde chiar şi în faţa lui "Prosty", au început o campanie de "captatio benevolentiae" a electoratului liberal şi a PNL-ului.
Să fim serioşi, un partid de 15-16%, fără un aparat administrativ serios, fără "moguli", fără "baroni" nu avea cum să susţină un candidat învingător în turul II.
Cel care a greşit a Băsescu însuşi care şi la dorit pe Geoană în turul II crezând că e mai uşor de bătut (la origine era, dar după ieşirea de la guvernare, nu, dar ei au mers înainte pe strategia iniţială, abia acum s-au trezit).