luni, 23 noiembrie 2009

Si-a cerut scuze...

Mda. Si-a cerut scuze. A facut confuzie CSOP cu CCSB.

Mda...

Bine, bre. Asa sa fie. Dupa ce ne-atzi facut albie de porci...

Scuze acceptate. In fond, suntem niste domni, nu?

15 comentarii:

Ionut spunea...

Si pariul?

Turambar spunea...

Ce pariu?

Ovidiu spunea...

Am făcut popcoarne, m-am aşezat comod, am dat drumul la televizor... parcă lipseşte cineva din studio. Unde umbli? Treci în cutiuţa cu ecran, că m-am lăudat că am şi eu un cunoscut celebru şi acum mă fac de râs!

Ionut spunea...

Ca trece in t2. ori n-am inteles eu bine cine si-a cerut scuze ...

Turambar spunea...

@ Ovidiu: la ora 15:45, la putzin timp dupa ce am primit invitatzia (si la putzin timp dupa ce am postat aici pe blog, chiar inainte sa plec catre Antena 3), am primit telefon de la cel care mi-a facut invitatia la Realitatea TV sa imi spuna ca se contramandeaza, ca va fi invitat diseara doar reprezentantul Insomar. Se pare ca de fapt a fost doar abureala si ca doar pe noi nu ne-a invitat. Probabil cineva de la RTV s-a oparit ca invita pe unii de la mogulul concurent.

Ma rog. Ce potzi sa le zici? Nu potzi sa le zici nimic. E televiziunea lor, nu?

@ Ionut: nu stiu ce pariu a facut Crin privind intrarea sa in turul II. Eu ma refeream la scuzele pe care Crin Antonescu le-a adresat CCSB privitor la declaratiile sale de aseara.

Uite aici:

http://www.ziare.com/actual/alegeri-prezidentiale-2009/11-23-2009/antonescu-stiu-sa-pierd-cu-eleganta-958436

Ovidiu spunea...

Bine că nu te-ai dus, am schimbat postul repede şi l-aş fi schimbat şi cu tine în studio (:P), combinaţia de Avramescu şi Dinescu dăunează!

Turambar spunea...

:) :p

Radu spunea...

Mie imi pare rau ca reprezentantul CSOP-IRES nu a fost scuturat putin pe tema ultimului sondaj preelectoral. Breasla, breasla dar e vremea sa mai facem ceva curatenie (dar si un deget pe obraz ar fi suficient!)...

Ionut spunea...

Si eu ma refeream la pariul asta:
http://turambarr.blogspot.com/2009/11/pe-cat-facem-pariul.html

Vrei sa spui ca nu l-ai facut?

Dan Selaru spunea...

Stralucitor domle, nevasta-mea regreta mustata. E si TVR3 post de televiziune. Berea o dai tu. La cate avem de degustat abia astept 7 decembrie.

vera spunea...

Vezi, ma, baiatule, ca cucoanele regreta mustatza? In mase largi? Trebe sa lucrezi asupra fetelor.

Cum il cheama pe baietu de la Curs? Si cum e dinsul ca socio? V-am prins spre sfirsit (ultimele 15 minute - si nu i-au dat numele, desi dumitale - da).

Turambar spunea...

@ Radu: lasa-i, ma, in pace... :/

@ Ionut: Nu are suficienta elegantza si bun simtz in el incat sa tina cont de pariurile pe care le face, Ionut. Ala nu a fost pariu. Aia a vost vorba de ocara si de rautate si rumegush politic svarlit in vant. Nu vezi acum cum da din colt in colt?

@ Dan Selaru: Nu bere. Ma imbat urat de la bere. Whiskey. Si eu il dau. Laphroaig. Ca ne tot amenintzam ca ne vedem si ca bem, de aproape un an de zile :)

Si spui ca nevestei tale i-a placut de mustatza mea? Hmmm.... Stai asha, sa chem pe cineva, sa-i dau o veste nashpa: Floooorentiinaaa! Vino, draga, un pic incoace pe blog, ca are un domn sa-tz spuna ceva.

:rofl: :tomato:

@ Vera: Ai dreptate. Mare dreptate. Tre' sa-mi las mustatza la loc. Tz tz tz. Ce gusturi mustacioase la lumea asta de azi, dom'le...

:)

Baiatul de la CURS? Catalin Stoica. Depedeve socio? OK. E OK. Totzi suntem OK, doamna... :)

Nu, pe bune: chiar e OK. E bun pe felia sa. No pun intended.

Petrisor spunea...

E bine că a făcut-o, asta denotă un caracter ce la alţii nu prea vezi.

parvan spunea...

Eu as fi mult mai acid cu superficialii si rau intentionatii care ma denigreaza fara motiv.

As spune ceva de genul: Eu nu-mi permit sa incurc un candidat cu altul ... daca as face-o ar trebui sa renunt la meserie, scuzele nu m-ar ajuta cu nimic.

Turambar spunea...

:) Si-ar cam merita o asemenea abordare retorica, nu? Ca tot a promis ca-si va da demisia de la conducerea partidului daca nu castiga alegerile.

Tz tz tz. Cata patima. Cata politica. Ce consultantzi.

:/