sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Nu uitati: 28 e mai mare decat 22

Deci pe 22 mergem la vot. Evident. Altii, unii, mai putzini la numar, chiar fac si Exit Poll-uri. Ma rog: un mizilic: stiu rezultatele de pe acum :) (hei, hei! it's a joke! da? sa nu care cumva sa va aud ca punetzi guritza la asemenea glume nevinovate, si pe urma sa zicetzi ca nu stiu ce si nu stiu cum? da, Sebastian?)

Buuun. Dar de fapt nu despre asta este vorba in propozitzie. Ci despre un lucru mult mai inaltzator si mai trist. Despre faptul ca pe 28 noiembrie, adica sambata de dupe alegeri, vine Fiji la Romanica. Sa ne bata sa ne sune apa in cap, mama noastra de balcanici care nici pe italieni nu am fost in stare sa ii batem, mama lor de macaronari.

Deci vine Pacificul la noi, bre, iar noi suntem datori sa mergem sa ii vedem. Cu catel, cu purcel, la FRR pe stadion, la Arcul de Triumf, de la orele 17:00.

Doamnelor si domnilor, sambata 28 noiembrie 2009, in cadrul turneelor internationale de toamna, echipa de rugby a Fiji ne onoreaza cu prezenta. E vorba de echipa pe bune, aia cea mai natzionala, nu cine stie ce selectionata A sau B sau XXX.

Deci peste trei saptamani, vedem cibi, ca au si ei un fel de dans razboinic la inceput. Si pe urma vedem macelul. Noi tinem cu romanii, ii incurajam (hai, Fercule!) si ne vom bucura de rugby de calitate.

Iar acum va las: am un esantion de terminat si un meci de vazut. Marele meci Fiji - Tara Galilor de la Campionatul Mondial de Rugby din 2007, un meci de legenda, de poezie, un meci in 15 care a avut intensitatea unui meci in 7 si pasiunea unei batalii. Un meci in urma caruia Fiji s-a calificat in optimi, trimitand acasa cu coada intre picioare Tara Galilor, marea echipa a Tarii Galilor.

PS: Sa nu uit: azi se intampla chestii mari in rugby, tot in cadrul testelor de toamna. Anglia joaca la 16:30 cu Australia, iar Tara Galilor la 19:15 cu Noua Zeelanda. Meciuri clasice, cu istorie de trosneala si pasiune in spate (aduceti-va aminte, de exemplu, rivalitatea Anglia - Australia, rezolvata printr-o finala de campionat mondial si pe urma, si mai recent, print-un sfert de finala). Cititi aici o prezentare excelenta a importantei meciului Tara Galilor - Noua Zeelanda (foarte bun tipul asta din Canada, Eugen Cionga!).

Din pacate, nu se vor transmite TV decat pe niste obscure canale pe care unii le au, altii cei mai multi nu (ENG - AUS pe Sport 1, WAL - NZ pe Boom Sport 2; vezi aici programul de meciuri de rugby transmise la TV).

Si atunci, pentru unii, ramane optiunea Irish Pub, iar pentru altii optiunea torrenti, peste cateva zile.

In orice caz, azi e o zi mare pentru rugby. Iar peste trei saptamani, pe 28 noiembrie, va fi o zi mare pentru rugby-ul romanesc: va fi cea mai bine clasata echipa de rugby in clasamentul IRB pe care am intalnit-o in ultimul timp.

Deci nu uitati: Crouch Touch Pause Engage!



5 comentarii:

fly-half spunea...

plec spre IP, ne vedem acolo !

Sergiu spunea...

De unde i-or tot veni lui Ioska cifrele astea:

"Traian Băsescu - 31%

Mircea Geoană - 25%

Crin Antonescu 20%

Sorin Oprescu - 10%

Corneliu Vadim Tudor - 6%

Kelemen Hunor 5%

George Becali - 4%

PS: Institutele de sondare fac zilnic astfel de cercetări sociologice. Mai avem încă jumătate din campania electorală şi se pot întâmpla destule."

fly-half spunea...

campionul din IP:
http://www.sptfm.ro/rugby/steve_macdowell_vine_la_sport_total_fm.html

Cristian Banu spunea...

Văd că la emailurile de poştă electronică nu-mi răspunzi, am curajul de a avea îndrăzneala să-mi iau inima în dinţi şi să fac o întrebare: când încep a se vinde biletele?

Turambar spunea...

Mii de scuze. Uneori imi vine mai la indemana sa raspund pe blog. Mai ales in asemenea momente de intensitate isterica.

Nu stiu inca momentul punerii biletelor in joc. Insa nu mi-as face mari griji. Nu cred ca se vor epuiza prea repede... :)

Joke aside: cum aflu, itzi spun.

Inca o data, scuze ca nu am raspuns la e-mail.