marți, 3 noiembrie 2009

Ne vor lucra baietii... :(

Va povesteam recent (aici) cum unii incearca sa ne faca: sa comunice date care ar fi ale noastre care sa le avantajeze candidatul. Ce au facut baietii? Au luat un raport de-al nostru gasit pe net, au pastrat doar doua pagini din el: cel de titlu si cel cu turul I, au concoctat un grafic asemanator ca structura (daca sapi in el, iti dai imediat seama de diferente) si cu niste cifre naucitoare si l-au lansat in stepa politica. Doar doar pune lumea creeru sa creada. Si unii era cat pe-aci sa il puna.

Dupa telefonul de ieri care mi-a initiat banuielile, azi, acum, tocmai am primit un alt telefon care vina sa mi le intareasca (banuielile, evident). Zice ca...

Ziiiiceee caaaa o naaaaiba de balaaauuur.

Deci zice ca aceiasi (inclusiv a rogue institute) care ar fi concoctat ieri cele doua pagini otravite se pregatesc zilele urmatoare (vineri, most probably) sa mai lanseze un alt efort de comunicare pe spinarea noastra. Adica, cum ar veni, daca noi nu am fost de acord sa-i cantam in sondaje, atunci se canta ei singuri, dar cu sigla nostra, sa fie credibili.

Mda. Vedem. Vedem. Asteptam si cautam.

Pana atunci, tineti minte trei cuvinte: 34 28 19 12. Nu este 23 23. Da?

Mama voastra... :(

12 comentarii:

Sergiu spunea...

Turambar,

Nu te grabi...s-ar putea ca pana vineri sa ai alte cifre si sa se potriveasca cu ale lor...adica, poate le reuseste manipularea, alegatorii pun botu' si le iese...

Cristian Orgonas spunea...

34 28 19 12 sunt pentru turul 1. Cum stau lucrurile in confruntarea previzibila TB vs MG in turul 2? Se joaca, sau se va repeta situatia de la locale?

Turambar spunea...

Eu itzi spun ce am aflat. Azi aici acum.

Vorba lui Radu: in aceasta realitate fluida, trebuie sa ne intindem antenele.

:D

Leia Lupu spunea...

dragule,

te rog spune cu subiect si predicat cine si ce face... nu le esti dator cu nici un fel de discretie. ceea ce au facut este demn de o cauza penala. iar moral... nici nu are rost sa vorbim (ce-i drept... de unde atata morala?!).

anyway... in ultimele 2 zile disperarea s-a instalat in tabara liberala. exista vreo urma de trend ce le-ar putea sugera ca pot pierde pozitia 3? apoi... oferta catre sorin oprescu si raspunsul acestuia cum ca 88% din alegatorii sai s-ar duce spre basescu. e ceva ce poti comenta? sunt tare curios cum se vede la voi asta. merci anticipat

Radu spunea...

Afirmatia Doctorului e una cam hazardata. Din ceea ce stiu eu, circa jumatate din electoratul lui Oprescu s-ar duce cu MG in turul II. Dar lucrurile se mai pot schimba...

parvan spunea...

Daca nu vrei sa-i numesti cu nume si prenume ... inteleg si-ti spun ca exista si o varianta eleganta: cea a comunicarii. Cand faci pretul serviciului prestat (in zone d-astea tulburi)include si un procent (hai doua) pentru o minicampanie de informare sau macar de pr. Si pur si simplu comunica varianta corecta. Daca faci un comunicat bun n-o sa ai probleme de preluare de fluxurile de stiri (nici macar nu trebuie musai sa dai cifrele extrem de sensibile).

O astfel de varianta nu te mai pune in situatia sa-ti asumi riscuri juridice personale si are si avantaje colaterale (ca tot aveti un b rosu in coada). Nu sunt sume mari de bani, dar si daca nu le aveti ... puteti suna la prieteni :)

Alte hinturi: comunicarea pe siteul propriu a diverse dezmintiri si cereri de replica, protejarea datelor cu drepturi de autor si adresa catre vehiculul media (daca e cazul) prin care sa le cereti sa nu va popularizeze fara acordul vostru.

PS: pare ca tai punti dar de fapt chiar aia pe care-i deranjezi acum te vor lua in serios pentru ca vor intelege.

Anonim spunea...

Mortal:
http://rahoveanu.wordpress.com/2009/11/03/%C2%AE-vanghelie-si-ciutacu-greu-de-suportat/

Turambar spunea...

@ Mihai Lupu: Nu. Nu. Cel putin deocamdata. Mi se pare cat de cat moral din partea mea ca, atata timp cat i-am avut clienti, sa nu-i musc de fund cat timp nu sunt sigur 150% ca este asa. Sunt sigur doar 97,3%. Mama lor... :)

Ce zice doctorul cu alea alea? Nu este asa. Dar stii ceva? Stii cum spunea Rhett Butler? Daca nu stii, cauta si vei afla.

@ Cristi Parvan: Asta este si motivul pentru care le postez aici. Din simplul motiv ca este singurul canal de comunicare in care am incredere ca ma preia :) Restul, nu am nici o siguranta ca vor spune ce ne-a iesit.

Sergiu spunea...

A mai aparut un gallup pe inpolitics. dar o fi chiar sondajul gallup ? Nimic nu are logica in acel sondaj....

Anonim spunea...

Prea multe vorbe.

Anonim spunea...

offtopic:Antropologul francez Claude Lévi-Strauss, influent intelectual considerat părintele antropologiei moderne, a încetat din viaţă la vârsta de 100 de ani.

Turambar spunea...

Nasol. Trebuia sa mai traiasca.

:wink: