luni, 16 noiembrie 2009

Comune cu mai multe sectii speciale

Discutia de aici (vezi si comentariile) merita sa fie continuata intr-un post separat.

Analiza sectiilor de vot speciale scoate in evidenta urmatoarele comune care au mai mult de o sectie speciala. Se detaseaza exemplar eforturile de pregatire de furaciune de la Dolj si de la Neamt. :)

Arad
ŞAGU 3

Bihor
SÎNMARTIN 3

Brasov
ŞINCA NOUĂ 2

Dolj
CARPEN 2
DRĂGOTEŞTI 3
MALU MARE 2
SECU 2
TEASC 2

Gorj
RUNCU 2

Ilfov
DRAGOMIREŞTI-VALE 2

Neamt
ALEXANDRU CEL BUN 2
CEAHLĂU 2
RUGINOASA 2


8 comentarii:

sese spunea...

@mireille :
doamne cum ma provoci sa scribalesc pe blog. Sanmartinul de Bihor are una calda si una rece.
Calda - Practic e lipit de Baile Felix, deci banuiesc ca hasta ar fi iexplicatia (cohorte de turisti disperati cu buletinul in dinti, etc.)
Rece - E la 9 (noua) km de Oradea - unii fac jogging intre ele, primarele din Sanmartin are si chilotii portocalii, primarele din oradea e galben/albastru si cam pitbull tacanit.

Acu', in cazul in care m-ar interesa, ce sa cred ?:)

Turambar spunea...

Bine, bre, dar trei? Una speciala nu se ajungea? A mai facut inca doo: una pentru prahovenii care vin la bai toamna tarziu, si inca una pentru ungurii care ne invadeaza tzara?

Tz tz tz. Ce bihoreni. Ce oameni. Ce lume, dom'le, ce lume...

:rofl: :p

Turambar spunea...

PS: La cele doo sectii de votare speciale ambientul este dupe cum urmeaza:

a) la cea la care vin prahovenii toamna tarziu la bai cabinele de vot sunt in forma de cada, cu maner sa nu aluneci, cu halat pufos si cu asistenta frumoasa, blonda, tzatzoasa shi jucausha, sa nu care cumva sa tzi se taie pofta de vot. Dupa vot, premiantzii raman in cada pana se raceshte apa shi pana pleaca fata sa se culce.

b) la cea la care vin ungurii sa ne invadeze tzara, cabinele de urna sunt cu pamant de pusta imprashtiat pe jos si au nishte shei speciale, de-alea in care te urci si tragi cu arcul stampila de vot drept la tzinta, pe sennul ala electoral ca o lalea care a fost votat de stralucitorii de tigani la Giurgiu (sau la Tulcea?) acum cativa ani, ca au confundat-o cu semnul lor electoral, trifoiul.

Dupa vot, ungurul responsabil care ne invadeaza noo tzara, mama lor de unguri, baga mana sub sha, scoate o bucata de carne tabacita, musca cu pofta din ea, injurandu-l pe Avram Iancu si o cheama pe asistenta electorala Ildiko sa-l ajute sa coboare. Sa coboare. Sa coboare.

Sa coboare...

:p

parvan spunea...

Carcotas cum ma stii incerc o explicatie mai pamanteana:

in unele localitati e intrecere mare intre cine-i mai bun pentru partid si popor. Pentru ca tot nu erau costuri suplimentare din buzunarul propriu ... au gasit o metoda sa demonstreze clar cine-i mai tare :) .

Bataie de cap pentru sondori si pt media... atat si nimic mai mult :)

Turambar spunea...

Mama lor cu intrecerea lor socialista la hectarul de vot babardit prin mijloace shtiintzifico-politice. Sa-mi incurce mie eshantionul si masuratoarea. Nici un pic de consideratziune pentru munca sociologilor in tzara asta, dom'ne...

:) :p

parvan spunea...

Tocmai tu vorbesti?

Tu care nu intelegi ce greu e sa dovedesti ca ai "militat cu folos". Tu care reduci munca "militantilor" la simple "spagi" electorale si care nu vrei sa-ntelegi ca nu e greu sa faci un om sa-ti raspunda la mesaj ci e greu sa dovedesti ca "militantul truditor" a adus voturi efective: ca a adus pe cine trebuie la vot, ca n-a irosit materialele de propaganda, ca n-au gresit aia patratelul, ca e meritul lui si nu a lu' Varul Sandel :) sau al aluia de-a venit juma de ora de la centru.

Putin respect pentru aceasta indeletnicire complicata :))

Turambar spunea...

:) Ma, tu tzii cu ursu'...

:) :p

Dan Selaru spunea...

4 din ele au spitale de nebuni sau de ftizie in ele asa ca alea nu se pun.