duminică, 18 octombrie 2009

Itzi mai aduci aminte, CT-ule?

Scormonind prin calculator, am dat peste asta.



Pentru cei care nu intzeleg despre ce este vorba in propozitzia cu sherpishori grafici, sa va lamuresc. Asa a aratat trecerea de la un sistem de masurare a ratingurilor TV la celalalt, way back in 2008. De la TNS-AGB la GfK. Un ochi avizat va vedea iaca acolo un zvac la TTV, de... De... De ia mai cititzi si voi graficul, ca de-aia avetz ochi.

Va mai aducetzi aminte, stralucitorilor? Ce mai freamat. Ce mai sbucium.

Ce vremuri. Ce borcane de muraturi si ce shedintze de CT shi ce audituri.

:) :friends:

PS: Da, nimic despre sondajele electorale. Tz tz tz, ce nemernic, Turambar asta...


6 comentarii:

Călin spunea...

Eu un lucru sper. Ca ăia care comandă sondajul să primească rezultate corecte. Altfel, e păcat de bani. (Că doar n-or fi proşti să plătească pt a fi minţiţi.)

Ovidiu spunea...

Mai trebuia să bagi unul sau două vârfuri de prime-time înainte de momentul X, ca să se vadă mai bine schimbarea...

Turambar spunea...

Mda. Acum, retrospectiv, ai dreptate. Dar si asa se vede cat se poate de evident.

parvan spunea...

Si cu ce ma ajuta ca-mi aduc aminte? :)

Dap ... memoria e ajutata de multiple scrieri pe mail care explica/comenteaza situatia si pre si post. La ce ma ajuta sa spun ca am avut dreptate?

Dap ... am gasit un text grozav pe care l-as pune ca semnatura in fiecare mail de ora 8: "audientele incearca sa masoare comportamentul publicului, pentru comportamentul buyerilor exista o multime de alte instrumente" ... cel putin ultimul an ... a demonstrat cu prisosinta existenta instrumentelor de buying.

Din pacate... asta nu presupune nici o revizuire a statutului guestilor, nici a regulilor de validare si nici nu schimba structura de populatie ... de referinta :( => Tot nu ma ajuta :(

Turambar spunea...

Da, dar ai vazut ce grafic frumos? Inutil, dar expresiv.

:rofl:

parvan spunea...

am vazut si am zambit vazand pt-ul 19-23 intr-o vreme in care unii se diversificau cu 18-23, 19-24, 20-24 ... dupa cum le sugera omul de vansari :P