miercuri, 9 septembrie 2009

Michael Shermer la Bucuresti

Stiu, e tarziu. Mai sunt cateva ore si se va intampla. Dar de-abia acum am aflat si eu (am fost plecat, si in plus am fost si bolnav cand eram mic). Deci de-abia acum va spun si eu. Deci...

Deci Michael Shermer, fondatorul asociatiei The Skeptic Society si o minte luminata degraba varsatorie de vorbe aspre si bine tintite la adresa prostiei umane si credulitatii si a tuturor mumbo-jumbo-urilor para si anti-stiintifice, tine o conferinta la Bucuresti, in aceasta seara, miercuri 9 septembrie, orele 17:45, in amfiteatrul Titulescu al Facultatii de Filosofie a Universitatii din Bucuresti (LATER EDIT: nu la Facultatea de Drept, ci tot pe Splai dar mai incolo, la intrarea in Grozavesti. Unde pe vremuri a fost o cantina, R1 parca, pe urma o discoteca, tinuta de un shmecker Gabi care aducea masini din Germania, pe urma au facut-o Facultate de Filosofie. It speaks volumes about the way things go in Romania, ain't it? : ) )

Evenimentul este organizat de Asociatia Umanista, condusa de Remus Cernea.

Be there of be square...



PS: Pentru cei care nu pot veni in aceasta seara, Shermer merge si la Cluj.

4 comentarii:

Goye spunea...

Nitel mai sus, numa'. Pe Splai da' mai sus... Dupa ANEFS inspre Orhideea. Pe dreapta! ;)

Turambar spunea...

Txs for the right directions. Uitasem ca i-a mutat pe filosofi la cantina :)

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Am fost la prezentare si desi a fost interesant a fost sub nivelul prezentarii de la TED. Totusi omul a servit o lectie de vorbit in public si de "retorica".