joi, 27 august 2009

Google sa traiasca

LOL. Dupa ce o saptamana intreaga am fost bazait la capul telefonului mobil in privintza acelui mitologic, ascuns, obscur si masonic sondaj ("Sa moara pisica esantionata daca stiu ceva despre el. N-am auzit. Sunt in vacantza. Dar stai sa-ntreb si eu" si da-i shi lupta, si cajoleaza, shi da-i cu lantul slabiciunilor la a treishpea spitza), deci dupa ce evident ca nu mai conteaza, acum m-am intors din vacantza shi din pustietatea de pusta austro-ungara si, cu pricepere de degete si de filtre de selectie, l-am gasit. Pen' ca prea m-au facut telefoanele alea curios: ce'i dom'le atata interes pentru el? Ce are de'l cauta toata lumea ca pe sfantul Graal?

Si, dupe cum va spuneam, l-am gasit. Si nu are nimic deosebit in el. Iaca acolo niste cifre si niste intrebari. Dar, ma rog, e doar "Principalele rezultate". Adica un soi de Executive Summary.

Tz tz tz. Ce secretomanie, dom'le. Si ce neglijentza, dom'le, in a-ti tine fishierele de-an brambura pe calculatoare conectate la Internet.

PS: Da, da, chiar despre sondajul ala este vorba...

:)

3 comentarii:

Sergiu spunea...

Da-ne si noua niste cuvinte pe care sa le introducem pe google...poate il gasim si noi....si inca ceva....voi cand veniti cu un CCSB pe august ?

Turambar spunea...

:) Tz. Ce facem aici, dam asha mura'n gura?

:)

Sondaj CCSB? In septembrie.

Anonim spunea...

Nu mura'n gura, dar niste indicii, asa ca tot esti odihnit acum....
CCSB in septembrie ? Nu e cam tarziu ?...multe vor mai fi pana atunci...si nu se vede dinamica/tendinta.....