luni, 31 august 2009

Croshetez, deci omor

Sau, in dulcea limba a lui Shakespeare, Knitting for psychos. Ducetzi-va sa vedetz ce mai crosheteaza bunicutzele in ziua de azi, dupa doza zilnica de LSD.

Life if awfully fun sometimes, ain't it, my dear Igor?







3 comentarii:

Traian spunea...

Pari un spectator-potential de elita pentru Antichrist lui VonTrier :) ( Btw daca nu l-ai vazut ti-l recomand f sincer, m-a dat pe spate si inca ceva: ii e dedicat lui Tarkovski )
PS
E bine sa-l vezi fara lume-n jur, shocking explicit scenes la greu

Paul Dimulescu spunea...

Cu plecăciune, iaca, mă scobor cu cea frunte în faţa mneatale, coane Turambar; plecăciune de bun găsit.

Zice-s-ar c-avem trebşoare-n comun, dacă-i să mă iau după un amic cît de cît comun care mi te-a arătat cu deştiu'.

Pentru căci deşi altora li-i greu a crede, io am nu motive să mă căciulesc au să cer cea lună dupe ceriu schimbată-n temirice, cît motive să poftesc o voroavă-ntre patru ochi cu tălică.

Subiectul e legat de filme noir şi de ceea ce putem face noi pentru ele. Pe scurt, aş vrea să discutăm pe tema asta. ID-ul (ca fiind cea mai iute cale de moment) este frica.ucide

Turambar spunea...

@ MoshCalif: cand ma intorc, caci voi fi plecat o saptamana, cu iutzeala de minte drept- si liber-cugetatoare voi scormoni maruntaeele Internetului cel diavolicesc spre impaclirea mintzii si spre sugrumarea spiritului.

Sau, mai anglo-saxon si mai non-bizantin: Txs for the tip, mate.

@ Paul Dimulescu: :) Pentru filme negre, cu cea mai mare placere. Iti trimit un e-mail pe ala de yahoo care il ai tu pe blog.

Vorbim.